DOLAR 32,5980 0.36%
EURO 34,7062 -0.16%
ALTIN 2.521,331,50
BITCOIN 1990198-0,66%
Ağrı
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

ABONE OL
12:25 | 29 Ekim 2021 12:25
OGC Genel Başkanı Aydın’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında tüm vatandaşların bayramını kutladı.

OGC Genel Başkanı Aydın kutlama mesajında; “Şanlı bir tarihe ve yüksek bir medeniyet birikimine sahip milletimizin özgürlük ve bağımsızlığının sembolü olan Cumhuriyetin 98. yıldönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti, tarihi zorunlulukların, çağın siyasi ve sosyal gelişmelerinin, Türk toplumunun ulusal özelliklerinin ve kaynaklarının ortaya çıkardığı, Anadolu Türk milli varlığının Misak-ı Milli sınırları içerisinde somutlaştırdığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün halkıyla kazandığı savaş sonrası tüm dünyaya kabul ettirdiği büyük bir eserdir.

Irk, din, dil, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin her Türk vatandaşının özgürlüğü ve eşitliği temeline dayanan Cumhuriyet, bizi millet olarak bir arada tutan, toplumsal bütünlüğümüzü ve dayanışmamızı sağlayan, güçlü bir Türkiye ideali etrafında birleştiren ortak ve vazgeçilmez değerimizdir.

Cumhuriyetimizin kurulduğu 29 Ekim 1923 yılından itibaren geçen 98 yılda Türkiye Cumhuriyeti, büyüyen ekonomisi, sağlık, eğitim, bilim, kültür alanındaki atılımları ve güçlü demokrasisiyle dünyanın yükselen güçlü ülkeleri arasındaki yerini almış, önemli mesafeler kat etmiştir.  

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare” diyerek bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetin müdafaası ve muhafazası her şeyden önde gelmektedir. Cumhuriyet, milletimizin birlik ve bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz verilmeyeceğinin en açık ifadesidir.

 

Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşı kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.