DOLAR 32,5716 0.08%
EURO 34,9725 0.35%
ALTIN 2.424,910,08
BITCOIN 2095011-3,06%
Ağrı
21°

AZ BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

ABONE OL
19:19 | 23 Kasım 2022 19:19
OGC Genel Başkanı Aydın’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, ülkesine, milletine ve tüm insanlığa ölümsüz eserler kazandıran mimarlar olan öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için bir mesaj yayınladı.

OGC Genel Başkanı Aydın mesajında, “Eğitim, ülkelerin bugününü ve geleceğini şekillendiren en önemli unsurdur. Çünkü eğitimin konusu insandır. İlim ve irfan sahibi insan kaynağına sahip olmayan milletler medeniyet yarışında geri kalmaya ve başka milletlerin vesayeti altında yaşamaya mahkumdur.

Öğretmen sadece bilgiyi çocuklarımıza aktaran kişi değildir, Öğretmen aynı zamanda onlara hayatı ve anlamını öğreten mütefekkirdir. Öğretmen öğrencilerini geleceğe hazırlarken onların kişiliklerini ellerinde şekillendiren sanatkardır. Ailesine, milletine ve bu aziz milletin onurlu bir bireyi olarak kendisine karşı sorumluluk duyan, erdemli bir yaşamı her şeyden üstün tutan genç nesillerin yetişmesinde başrolü oynayan kişiler şüphesiz öğretmenlerimizdir.

İnsanlığın temel değerlerini kazanmış, demokrasiyi özümsemiş, adalet duygusu gelişmiş ve vicdanlı bir neslin inşası için; mesleğine yüreğini koyan, öğrencilerinin yeteneklerini fark eden, onları önemseyen öğretmenlere her zaman ihtiyacımız vardır. Biliyoruz ki öğretmenlerimiz, eğitim camiamızın binlerce neferi olarak bu ihtiyacı karşılamak adına aşkla çalışmaktadırlar.

Başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden öğretmenlerimize Yüce Mevladan rahmet niyaz ediyor, yetiştirdikleri evlatlarımız sayesinde ülkemizin geleceğini teminat altına alan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.