DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2071365-1,83%
Ağrı
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ mesajı

ABONE OL
11:31 | 19 Mayıs 2023 11:31
OGC Genel Başkanı Aydın’dan ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bugün milli mücadelemizi başlatan ilk ve büyük adımın yıl dönümüdür. Türk Milletinin sönmeyen ve hiç sönmeyecek bağımsızlık meşalesidir. Tam 100 yıl önce Samsun’da milli mücadeleyi başlatan bu meşale geçici heves ve arzuların bir parlaması olmamış milletimizden aldığı ilham ve destekle kurtuluşun işaret fişeği olmuştur.  

Biz büyük bir milletiz, güçlü bir devletiz. Hiç şüphesiz, büyüklüğümüzü ve gücümüzü gençlerimize borçluyuz. Tarih boyunca, vatanımızı, milletimizi, sancağımızı, devletimizi ve hürriyetimizi gençlerimiz korumuştur. Ülkemiz imarını, inşasını ve kalkınmasını gençlerimizin hayalleri, cesaretleri ve girişimleriyle sürdüre gelmiştir. Açıktır ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetimizi, bu duygu ve düşüncelerle gençlerimize emanet etmiştir. 

Gençlerimize düşen en büyük görev, bu aziz vatanın bağımsızlığını korumak, geleceğini teminat altına almak ve inandığı değerler öncülüğünde gelecek kuşaklara huzur ve güven dolu bir ülke bırakmaktır. Milli ve manevi değerlerimiz, Kurtuluş mücadelesi ve Cumhuriyet’le kazandığımız tecrübelerimiz, geleceğe ancak gençlerimizin inanç ve gayretiyle aktarılabilir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Gençlerimizin ve Ağrılı hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.