DOLAR 32,5804 0.03%
EURO 34,9330 0.08%
ALTIN 2.435,280,22
BITCOIN 21721660,14%
Ağrı
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

ABONE OL
20:46 | 14 Temmuz 2022 20:46
OGC Genel Başkanı Aydın’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’ın mesajında, “Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır.

Ülkemizin geleceğine kast eden hain kalkışma karşısında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısıyla Aziz Milletimiz, sel olup meydanlara akmıştır. Ülkemizin her karış toprağında olduğu gibi İlimizde de geleceğimize sahip çıkan halkımız,  hain darbecilere geçit vermeyerek büyük bir  kahramanlık örneği sergilemiştir.   

Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara, FETÖ, PKK ve tüm bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadele kararlılıkla devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün ikinci  yıldönümünde bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, en derin saygılarımı sunuyorum.” dedi. 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.