DOLAR 32,4970 -0.18%
EURO 34,9567 0.32%
ALTIN 2.435,450,51
BITCOIN 20989380,78%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

ABONE OL
12:54 | 01 Mayıs 2022 12:54
OGC Genel Başkanı Aydın’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’ın mesajında, “Ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü’ tebrik ediyorum.

Bütün ülkelerde birlik, beraberlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan, işçi ve emekçi vatandaşlarımızın barışçı ve demokratik yollarla hak arayışının simgesi olan 1 Mayıs, değişik görüş ve düşüncelerin emeğin kutsallığı etrafında birleştiği özel bir gündür. Alın terinin, beden gücünün, göz nurunun, hakkın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, iş ve çalışma hayatındaki çeşitli sorunların dile getirilmesi, çözüm önerilerinin ortaya konulması, işçi ve işveren arasındaki muhtemel problemlerin giderilerek hak ve hukuk çerçevesinde karşılıklı dengelerin tesis edilmesi adına kutlanmaktadır.

Bu duygularla, ülkemizin kalkınması ve gelişmesine büyük katkı sağlayan tüm emekçilerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü’ kutluyorum. 1 Mayıs’ın büyük ve güçlü ülkemize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten vatandaşlarımız arasındaki birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyor, bütün emekçilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.