DOLAR 32,5301 0.21%
EURO 34,7577 0.04%
ALTIN 2.489,581,12
BITCOIN 20455701,77%
Ağrı
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’a Nuri Yıldız’dan Ziyaret

OGC Genel Başkanı Aydın’a Nuri Yıldız’dan Ziyaret

ABONE OL
16:43 | 23 Mayıs 2022 16:43
OGC Genel Başkanı Aydın’a Nuri Yıldız’dan Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Nuri Yıldız ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Lütfü Gökbakan, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’a ziyarette bulundular.

Ağrı siyasetini yakından takip eden ve ona yön veren Ağrı’nın siyaset ve ekonomisinde söz sahibi olan Nuri Yıldız ve Lütfü Gökbakan’ı  Nihat Aydın makamında misafir etti.

Sayın Yıldız, Ağrı’da her kesim tarafından tanınan ve sevilen bir siyaset ve iş insanıdır.  Tarım ve Hayvancılık sektöründe önemli yatırımları olan ve çeşitli iş kollarında istihdam oluşturan şehrin önemli değerlerinden biridir.

Sayın Gökbakan şehrimizin yetiştirmiş olduğu önemli bürokratlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Halkın derdi ile dertlenen değerli bir siyaset adamıdır.  Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Nuri Yıldız ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Lütfü Gökbakan’ın ziyaretleri sırasında gündem olarak ekonomi ve toplumsal değişimin şehrin sosyoekonomik yapısı üzerine olan etkileri hakkında bir söyleyişi gerçekleştirildi. Ekonomi ile ilgili olarak önemli tespitlerde bulunan Sayın Yıldız ve Gökbakan’a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.