DOLAR 32,5611 0.02%
EURO 34,8650 -0.05%
ALTIN 2.427,39-0,10
BITCOIN 2105169-3,13%
Ağrı
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın, TTF Başkanı Cengiz Durmuş’la Bir Araya Geldi

OGC Genel Başkanı Aydın, TTF Başkanı Cengiz Durmuş’la Bir Araya Geldi

ABONE OL
14:21 | 06 Mayıs 2019 14:21
OGC Genel Başkanı Aydın, TTF Başkanı Cengiz Durmuş’la Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ile bir araya geldiler.

Başkan Aydın Sayın Cengiz  Durmuş’a öncelikle Ağrıda tenisi çocuklara ve gençlere sevdirdikleri için, Ağrıya yapılan tenis kortları ile  Ağrılı gençlerin ve çocukların tenise kazandırılmasında çok büyük payı oldukları,sokaklar yerine kortlarda şampiyonalıklar için yarışan sporcular olmaları yolundaki bu değerli projenin asli mimarı olan Durmuş’a teşekkür ederek  bir plaket takdim etti.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Ağrıda  tenis sporunun zengin sporu olmadığını sokaklardan tenis kortlarına kazandırılan ve pek çok şampiyonalıklar ve  madalyalar getiren Ağrılı gençlerin bunun bir kanıtı olduğunu, Ağrı’da çocukların gençlerin büyük ilgi ve rağbet gösterdiği bir spor dalına dönüşen tenisle neden geleceğin dünyaca ünlü tenis şampiyonları Ağrıdan çıkmasın? Neden Ağrılı gençlerimiz adını dünya şampiyonlarının arasına yazdırmasın? Bugüne kadar düzenlenen pek çok turnuvada dereceye girerek  şampiyonluk ve madalyalar kazanan gençlerimizin bunlarıda başaracağına inanıyorum dedi.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.