DOLAR 32,5678 0.06%
EURO 34,9900 0.43%
ALTIN 2.428,360,23
BITCOIN 2091976-3,82%
Ağrı
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın, Babalar Gününü Kutladı

OGC Genel Başkanı Aydın, Babalar Gününü Kutladı

ABONE OL
10:42 | 19 Haziran 2022 10:42
OGC Genel Başkanı Aydın, Babalar Gününü Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, ‘Babalar Günü’ dolayısıyla tüm babalarımızın babalar gününü kutlayan bir kutlama mesajı yayınladı.

Genel Başkan Aydın’ın mesajında, “Baba, çocuklarına hayatı, erdemi, doğruyu öğreten ve istikbâlleri için bir ömür boyu büyük fedakârlıklar gösteren merhamet yüklü bir çınardır.

Babalarımız; toplumsal yapımızın şekillenmesinde,yeni nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesinde ulvi bir görevi özveri ile yerine getirmektedir.

eygamber Efendimiz (S.A.V) bir hadis-i şerifinde, “Babanın çocuğuna duası, Peygamber’in ümmetine olan duası gibidir.” buyurarak, ailelerinin mutluluğunu kendileri için en büyük mutluluk olarak gören babalarımızın duasının ne kadar önemli olduğunu belirtmiştir. Bizler de bu hadis-i şerifin şuurunda evlatlar olarak babalarımıza ömürleri boyunca gereken sevgi ve saygıyı göstermeli, sağlıklarında hayır dualarını almak için gayret göstermeliyiz. 

Babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, onlara karşı duyulan sevgi, saygı ve vefa duygularının daima gösterilmesi dileklerimle tüm babalara sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar temenni ediyorum.” sözleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.