DOLAR 32,5960 0.36%
EURO 34,8722 0.38%
ALTIN 2.495,100,44
BITCOIN 21272335,36%
Ağrı
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın ”AŞI YAŞATIR, KOVİD-19 ÖLDÜRÜR”

OGC Genel Başkanı Aydın ”AŞI YAŞATIR, KOVİD-19 ÖLDÜRÜR”

ABONE OL
12:27 | 09 Eylül 2021 12:27
OGC Genel Başkanı Aydın ”AŞI YAŞATIR, KOVİD-19 ÖLDÜRÜR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, ”AŞI YAŞATIR, KOVİD-19 ÖLDÜRÜR” sloganıyla herkesi KOVİD-19’a karşı aşı olmaları için bir çağrıda bulundu.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, dünyayı kasıp kavuran KOVİD 19’dan korunmanın ve salgını yenmenin en etkin yolunu aşı olduğunu ifade ederken; ilimizde bu salgında yüzlerce vatandaşımızı kaybettik, evlere, ocaklara ateş düştü maddi manevi kayıplarımız çok büyük, esnafımız halen kan ağlıyor, kapanan işyeri, işsiz kalan vatandaşlarımız, eğitime ara verilmesi daha pek çok canımız yakan etkilerini yaşadık.

İstiyoruz ki artık normal yaşama dönelim, korkusuzca eşimizle dostumuzla kucaklaşalım, düğünlerimizi, taziyelerimizi kimseyi tehlikeye atmadan yapabilelim, tüm bunların yolu aşı olmaktan geçiyor, devletimiz aşıları ücretsiz olarak ayağımıza kadar getiriyor, başka ülkeler aşılara ulaşamazken bizde şükürler olsun  aşı olmak isteyen herkese yetecek kadar aşımız mevcut.

İlimizde aşıya destek veren, canla başla vatandaşlarımızı aşı olmak için her türlü bilgiyi veren, yalan yanlış bilgilerle vatandaşlarımızın kulaklarını dolduranlara  itibar edilmemesi için büyük çaba sarf eden, başta Sayın Valimiz Dr. Osman Varol’a, kapı kapı gezerek aşılamayı bilhassa kendi elleriyle yapan, vatandaşlara aşıyla ilgili doğru bilgileri aktaran İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Coşkun Daharlı ve ekibine ve tüm sağlık çalışanlarına kalbi şükranlarımızı sunuyoruz, diyoruz ki; AŞI YAŞATIR, KOVİD-19 ÖLDÜRÜR..

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.