DOLAR 32,5675 0.07%
EURO 34,8958 0.15%
ALTIN 2.426,940,17
BITCOIN 2090032-3,41%
Ağrı
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC: Bu Ülke Asla Darbecilerin Sözleri Ve Destekçileri ile Şekillenemez!

OGC: Bu Ülke Asla Darbecilerin Sözleri Ve Destekçileri ile Şekillenemez!

ABONE OL
16:09 | 16 Ağustos 2020 16:09
OGC: Bu Ülke Asla Darbecilerin Sözleri Ve Destekçileri ile Şekillenemez!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı darbe söylemleri yapan hadsiz Joe Biden’i şiddetle kınıyoruz.

OGC Genel Başkanı Aydın; Maalesef ,Türk siyasal hayatında darbeler ve askeri vesayet sisteminin yeniden bir gelenek haline dönüştürülmeye çalışılmakta olduğunu gözlemliyoruz, Biden’in sözleri ile maalesef yeniden darbe söylemleri kulislerde yer almakta ve bazıları buna alkış tutmakta.

ABD’de demokratların başkan adayı olan Joe Biden ocak ayında vermiş olduğu bir röportajda ”Türkiye’de muhalefeti destekleyerek iktidarı değiştireceğiz ,darbe ile değil seçimle” sözleri bizleri derinden yaralamıştır.

Biz darbeye ve darbecilere en güzel cevabı 15 Temmuz gecesi vermiş bir milletiz. Topyekun, yaşlısı genci  Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a nasıl destek verdiğimizi, ülkemizde ki hainlere nasıl cevap verdiğimizi ve  her zaman  ülkemiz için kanımızın son zerresine kadar hain darbecilerin karşısında olduğumuzu bilmeleri gerek.

Dışarıdan ortaya atılan söylemleri ile Türkiye siyaseti şekillenemez. Bunu aklınıza sokun..Buradan Biden’e sesleniyoruz.HADDİNİ BİL HADSİZ!!!

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak, her zaman, her koşulda , Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ın yanındayız…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.