DOLAR 32,3279 0.23%
EURO 35,0528 -0.24%
ALTIN 2.281,920,21
BITCOIN 22839181,30%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT’a ziyaret

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT’a ziyaret

ABONE OL
17:48 | 02 Aralık 2021 17:48
OGC Başkanı Nihat Aydın’dan AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’a ziyarette bulundu.

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN’ı makamında misafir etti. Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aydın, “AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT 2017 yılında göreve geldiği günden beri hem şehrimizi hem de üniversitemizi saha başarılı konuma getirmiştir. Kendisinin amacının koltuk olmadığını ve üniversitemize kimlik kazandırdığını görüyoruz.

Rektör Prof. Dr. Karabulut, açtığı yeni bölümler ve üniversite adına yaptığı başarılı projeler ile birlikte üniversitemizi öğrenciler tarafından tercih edilir hale getirmiştir.

Aynı zamanda, AİÇÜ Rektörü’nün yaptığı çalışmalar sadece öğrenciler tarafından değil Ağrılı vatandaşlarımız tarafından da takdir görmektedir. Özellikle Ağrı’ya AİÇÜ Tıp Fakültesi’ni kazandırması ve Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin varlığı öğrencileri mutlu ettiği kadar vatandaşlarımızı da mutlu etmiştir.

Biz inanıyoruz ki Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, özdeşleştiği Ağrı ve öğrencilerle başarılı adımlar atmaya devam edecektir. Kendisini başarılarından dolayı kutluyor, yaptıklarına ve yapacak olduğu çalışmalara da teşekkürü bir borç biliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Prof. Dr. KARABULUT, nezaket ziyaretlerinden dolayı OGC Başkanı Nihat Aydın’a teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.