DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0862 -0.02%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN 2272078-0,82%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü Mesajı

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü Mesajı

ABONE OL
14:40 | 07 Aralık 2021 14:40
OGC Başkanı Nihat Aydın’dan 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

OGC Başkanı Nihat Aydın günün anlam ve önemine dair yayımladığı mesajında;

“Türkiye’nin de kurucu üyesi olduğu Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü’nün (ICAO) kuruluş günü olan 7 Aralık’ı, 18 yıldan bu yana Dünya Sivil Havacılık Günü olarak kutluyoruz.

Zaman ve hız faktörlerinin büyük önem taşıdığı günümüz dünyasında, sivil havacılığın önemi daha da artıyor. Ülkemizin sivil havacılıkta kaydettiği ilerleme her yıl katlanarak büyüyor ve inşa ettiğimiz havacılık köprüleri ile kıtaları birbirine bağlayan misyonu her geçen gün daha da güçleniyor.

Türkiye,  bir yandan bölgesel ve uluslararası sivil havacılık örgütlerinde aktif rol alırken bir yandan da büyümenin büyüsüne kapılmadan,  uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden ödün vermeden, mevcut havacılık standartlarının geliştirilmesi ve çevreye duyarlı ortak bir havacılık sisteminin kurulması hedefinde ilerlemeye devam ediyor.

Sektörümüzde faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarımıza el birliği içinde sivil havacılığımızın iftihar duyduğumuz bir noktaya getirilmesine yaptıkları katkılardan dolayı en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Güvenli, emniyetli ve sürdürülebilir sivil havacılık anlayışımızdan taviz vermeden yolumuza devam etmek temennisiyle, tüm sivil havacılık çalışanlarının 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.