DOLAR 32,3359 0.16%
EURO 35,1817 -0.03%
ALTIN 2.241,13-0,09
BITCOIN 2095486-5,25%
Ağrı

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı

ABONE OL
12:24 | 10 Ocak 2022 12:24
OGC Başkanı Nihat Aydın’dan ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

OGC Başkanı Nihat Aydın, günün anlam ve önemine dair yayımladığı mesajında, “Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında, medya hayati bir önem taşımaktadır. Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır.

Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olmuş gazetecilerimiz, şüphesiz ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar. Zor şart ve imkânlar içerisinde, milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, yerli ve milli değerlerimizin benimsetilmesinde de çok önemli bir görevi ifa etmektedirler.

Ülkemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplumdaki mekanizmanın daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan milletimizin adeta gören gözü, işiten kulağı olan gazetecilerimizin bu görevi yerine getirmede gösterdikleri fedakârlık ve gayretlerini takdirle karşılarken, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.” ifadeleri yer alırken bu konudaki duygu ve düşüncelerini paylaştı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.