DOLAR 32,5265 -0.05%
EURO 34,9789 0.35%
ALTIN 2.435,880,54
BITCOIN 21069381,06%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

ABONE OL
10:38 | 10 Kasım 2021 10:38
OGC Başkanı Nihat Aydın’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Anma Günü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

OGC Başkanı Aydın yayımladığı, “Türk İstiklal Mücadelesinin Büyük Önderi, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 83 .yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Bugün bizler de Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, Ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.

Çok hızlı değişimlerin ve çeşitli olayların yaşandığı dünyamızda birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun asil Türk milletine yakışır şekilde, saygın, onurlu bir duruş sergileyerek, her şeyden önce iç huzuru sağlamaktan ve emeğimizi, enerjimizi heba etmemekten geçtiğini kesinlikle unutmamalıyız.

Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.“ mesajıyla duygularını ifade etti.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.