DOLAR 32,5776 0.2%
EURO 34,8476 0.51%
ALTIN 2.416,16-0,67
BITCOIN 21556070,12%
Ağrı
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı

OGC Başkanı Nihat Aydın’dan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı

ABONE OL
12:11 | 10 Aralık 2021 12:11
OGC Başkanı Nihat Aydın’dan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 10 Aralık Dünya İnsan hakları Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

OGC Başkanı Nihat Aydın yayımladığı mesajında, “Medeni ve siyasi hakların yanı sıra, ekonomik ve sosyal hakların tanınıp benimsetilmesine, ırkçılık ve her türlü ayrımcılıkla mücadele edilmesine, kadın ve çocuk haklarının korunup geliştirilmesine, işkence ve kötü muamelenin ortadan kaldırılmasına, engellilerin ve göçmenlerin haklarının güvence altına alınmasına dair uluslararası hukuk belgelerinin birçoğunun kaynağı, BM İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’dir.

Ülkemiz, hak ve özgürlüklerin korunup geliştirilmesine yönelik uluslararası çalışmalarda her zaman öncü ülke olmuştur. İnsan haklarının evrenselliğinin muhafazası, ülkemizin ulusal ve uluslararası alanda konuya bakışının vazgeçilmez temel unsurudur. Uluslararası insan hakları standartlarının herkes için geçerli kılınmasının önünde duran engellerin ortadan kaldırılmasına dair çabalarda ülkemiz lider, güvenilir bir ortak ve örnek bir uygulayıcı olmayı sürdürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nün ve takip eden hafta içerisinde kutlanan İnsan Hakları Haftası’nın tüm insanlığa, milletimize; barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.