DOLAR 32,3824 0.18%
EURO 35,0243 -0.2%
ALTIN 2.324,750,24
BITCOIN 2257774-0,98%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Başkanı Nihat Aydın, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Mesajı Yayımladı

OGC Başkanı Nihat Aydın, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Mesajı Yayımladı

ABONE OL
14:30 | 27 Aralık 2021 14:30
OGC Başkanı Nihat Aydın, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Mesajı Yayımladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 27 Aralık’ta vefat eden Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u yayımladığı mesajıyla andı.

OGC Başkanı Nihat Aydın günün anlam ve önemine dair yayımladığı mesajında, “Milli mücadele yıllarında yazdığı şiirleri, yazıları ve Anadolu’nun değişik vilayetlerinde verdiği vaazlarıyla, karamsarlığa düşen aziz milletimize mücadele ruhunu aşılayarak, İstiklal Savaşının kazanılmasında büyük katkılarda bulunan Mehmet Akif Ersoy, eserleriyle ve yılmak bilmeyen azmiyle günümüzde de bizlere ışık tutmaya ve öncülük etmeye devam etmektedir.

O, yaşadığı dönemin zorluklarına rağmen değerlerine ve davasına bağlılığı, milletine, dostlarına karşı şefkatli, merhametli, mütevazı olması, Ülkesini, ideallerini, inancını tehdit edenlere karşı dik duruşu ile her zaman örnek şahsiyetlerden biri olarak milletimizin gönlünde müstesna yerini almıştır.

En zor şartların, çözülmenin ve umutsuzluğun hâkim olduğu bir dönemde Millî Mücadele ruhunun canlanmasına ömrünü adayan Milli Şairimiz, geçmişte ve bugün olduğu gibi gelecekte de eserleriyle fikir dünyamızı aydınlatmaya devam edecektir. Vatan sevgisi ve bağımsızlık aşkıyla kaleme aldığı İstiklal Marşı’nı milletimize hediye eden Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve şükranla anıyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.