DOLAR 32,6638 0.45%
EURO 34,9531 0%
ALTIN 2.519,461,43
BITCOIN 1957682-2,08%
Ağrı
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OGC Başkanı Aydın’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

OGC Başkanı Aydın’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

ABONE OL
22:55 | 23 Kasım 2020 22:55
OGC Başkanı Aydın’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN, 24 Kasım Öğretmenler Günü Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı

Aydın mesajında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım tarihi, 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Bir milletin çağdaş ülkeler seviyesine erişebilmesi yönünde, daha iyiye ve ileriye giden bir Türkiye için en büyük çabayı kuşkusuz öğretmenlerimiz göstermektedir. Bu nedenledir ki, Başöğretmen Atatürk “Ulusları kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir.” sözüyle bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmışlığının öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlı olduğunu vurgulamıştır.

En zor şartlarda, Anadolu’nun en ücra köşesindeki insanımıza ulaşarak, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi dünyada saygın bir konuma ulaştırma gayreti içerisinde olan kıymetli, cefakar, vefakar öğretmenlerimize bu vesileyle bir kez daha sonsuz hürmet ve şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin bu anlamlı günde en içten duygularımla öğretmenler gününü kutluyor, görevi başında şehit olmuş ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, yıllarca hizmet ettikten sonra emekliye ayrılmış öğretmenlerimize sağlık ve huzur dolu bir hayat, mesleklerine devam eden öğretmenlerimize başarı ve mutluluklar diler, sevgi ve saygılar sunarım.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti

Genel Başkan Nihat Aydın

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.