DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20741950,51%
Ağrı
19°

AÇIK

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Başkanı Aydın: “Bu tokat tüm basın emekçilerine atılmıştır”

OGC Başkanı Aydın: “Bu tokat tüm basın emekçilerine atılmıştır”

ABONE OL
22:04 | 19 Aralık 2021 22:04
OGC Başkanı Aydın: “Bu tokat tüm basın emekçilerine atılmıştır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortadaoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Habertürk Ankara Temsilcisi, gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın İHA muhabiri Ahmet Demir’e tokat atmasını kınadı.

Habertürk Ankara Temsilcisi, gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptığı esnada ses sorunu ile uğraştığı tahmin edilen İHA muhabiri Ahmet Demir’e tokat attı. Sarıkaya, olayın kamuoyuna yansımasının ardından açıklama yaparak özür diledi.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın konuyla alakalı açıklamada bulundu. Aydın, “Gazeteci Muharrem Sarıkaya ses teknikerine tokat attı. Bu tokat tüm basın emekçilerine atılmıştır. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in olay esnasındaki tepkisizliği bizleri derinden üzmüştür. Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti olarak Muharrem Sarıkaya’nın İhlas Haber Ajansı Gaziantep Muhabiri Ahmet Demir’e yönelik çirkin hareketini en sert biçimde kınıyoruz. Habertürk basın emekçisine sahip çıkmalı ve bu hareketi gerçekleştiren Muharrem Sarıkaya’nın işine son vermelidir.” ifadeleriyle konuyla alakalı düşüncelerini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.