DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20725110,77%
Ağrı
19°

AÇIK

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Başkanı Aydın: “Ağrı Valisi daha güzel projelerin geleceğinin müjdesini verdi”

OGC Başkanı Aydın: “Ağrı Valisi daha güzel projelerin geleceğinin müjdesini verdi”

ABONE OL
17:47 | 08 Aralık 2021 17:47
OGC Başkanı Aydın: “Ağrı Valisi daha güzel projelerin geleceğinin müjdesini verdi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN’ı makamında misafir etti.

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a ziyarette bulunarak kendisine bu zamana kadar yaptığı icraatlarından dolayı teşekkürlerini sundu. Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aydın, “Dr. Osman Varol, 2020 yılında Ağrı Valisi olarak göreve başladığı günden itibaren şehrimizin ve vatandaşlarımızın güzel yerlere gelebilmeleri için çalışmaktadır. Kendisinin amacının konumunu korumak değil; vatandaşın yararına çalışmalar yapmak olduğunu geliştirdiği ve yaptığı projelerle görmekteyiz.

Vali Dr. Varol ve ekibi,  Ağrı ve Ağrılı vatandaşlar için durmadan çalışıyorlar. Görüşmemiz sırasında kendisi, daha güzel projelerin geleceğinin müjdesini vererek, bu projeleri halkla buluşturacaklarını söyledi. İnanıyoruz ki önceden imza attıkları projeler gibi diğerleri de başarı ile sonuçlanacaktır.

Aynı zamanda, Ağrı Valisi yardımseverliği ile her zaman hakkın dertlerine derman olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Yaptığı ziyaretlerle birlikte bölge halkının gönlünde taht kurarak, takdirlerini kazanmıştır.

Görüşmemiz esnasında da kendisine belirttiğim gibi Dr. Varol’u başarılarından dolayı kutluyor, yaptıklarına ve yapacak olduğu çalışmalara da teşekkürü bir borç biliyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, nezaket ziyaretlerinden dolayı OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’a teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.