DOLAR 32,3328 0.15%
EURO 35,1912 0%
ALTIN 2.241,54-0,08
BITCOIN 2098380-5,03%
Ağrı

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Başkanı Aydın: 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

OGC Başkanı Aydın: 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

ABONE OL
10:00 | 21 Ekim 2021 10:00
OGC Başkanı Aydın: 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Kutlu Olsun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Aydın, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

OGC Başkanı Aydın kutlama mesajında; “Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir.

 

Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

 

Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm değerli basın çalışanlarının ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum.” ifadeleriyle duygularını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.