DOLAR 32,5437 0.19%
EURO 34,7309 -0.07%
ALTIN 2.485,880,08
BITCOIN 20739723,50%
Ağrı
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

”O” Bir Rol Model Olmaya Devam Ediyor!

”O” Bir Rol Model Olmaya Devam Ediyor!

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
”O” Bir Rol Model Olmaya Devam Ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

”O” bir rol model oldu, ”O” yatırımcıların gözlerinin Ağrıya çevrilmesini sağladı, projeleri başka belediyelere örnek teşkil etmeye başladı, seçim kampanyalarında seçtikleri sloganlarında onun hedef ve projeleri kullanıldı, bizim başkanımız Savcı Sayan, Türkiye’de Ağrı’yı marka bir şehir yapacak projelerinin hayata geçmesini hızlandırmak adına ön hazırlıklarını bir an önce tamamlamak için istişarelerini tüm hızıyla sürdürürken, başka belediye başkanlarına rol model olmaya devam ediyor…

Ağrı’nın ne çok çilesi,sıkıntısı var bunları hepimiz biliyoruz ve Başkan Sayan’dan beklediğimiz hizmetler konusunda oldukça sabırsızlık içindeyiz, sanki başkanın elinde bir sihirli değnek var ve hemen her şey olsun bitsin isteniyor.
Ben şundan kendim kadar eminim, başkanımızın ilimize getireceği hizmetler için bizden çok daha fazla sabırsız olduğudur fakat her şeyin belirli bir zamana ihtiyacı var…
Başkanımız projeleri için Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve ilgili bakanlarımızla devamlı istişare halinde.

Başkan Sayan’la birlikte Ağrı’ya huzur geldi, güven geldi bunu kimse inkar edemez, Dünya markası NİKE neden gelip Ağrı’ya yatırım yapıyor? Zara neden geldi? Neden Ağrı’yı Orta Doğunun üretim merkezi yapıyorlar?

Bu Dünya devi firmalar, Türkiye’nin bir ucuna geliyor ve buraya yatırımlarını gerçekleştiriyorlar, bakın tekstil kentte sadece Nike ilk etapta 5 bin kişiye istihdam sağlayacak, sadece tekstil kentte 10 bin kişi istihdam edilecek,bu dev firmaları gören diğer tekstil firmalarının yanı sıra,aralarında Ağrıda yatırım gerçekleştirecek kozmetik ve beyaz eşya sektöründe isim yapmış ünlü firmalar var, sizce neden? Biliyorsunuz yatırım korkaktır güven duymadıkları yere gitmez kaçarlar, Savcı Sayan’a duydukları güven sonucu bu yatırımcılar Ağrıyı tercih ettiklerinin altını çiziyorlar.

Savcı Sayan gelmeden önce bunların isimlerinden bile bihaberdik, birileri bize
bunlar Ağrıya gelecek yatırım yapacak deselerdi gülüp geçerdik ama şimdi geldiğimiz noktaya bakarsak,Başkan Sayan daha göreve geleli ne kadar oldu ki? Önümüzde Allah’ın izniyle 5 koca yıl var ve Ağrı hak ettiği şekilde yönetilerek özlemlerine kavuşacaktır ”ama biraz sabır değerli dostlar” ön yargılı olmayalım, ne başkanın ne de yatırımcıların şevkini kırmayalım, küstürmeyelim kimseyi.
Ağrı’da çok fazla iş var ve tüm bunların altından kalkacak koca yürekli, çalışkan,cesur verdiği sözlerini tutan bir başkanımız ve ekibi var ve onlara tam destek veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var.

Sağlıcakla kalın dostlar…

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.