DOLAR 32,3520 0.31%
EURO 35,1249 -0.03%
ALTIN 2.302,691,12
BITCOIN 23085453,64%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nisan ayı KYK burs ve kredi ödemeleri başladı

Nisan ayı KYK burs ve kredi ödemeleri başladı

ABONE OL
11:49 | 06 Nisan 2020 11:49
Nisan ayı KYK burs ve kredi ödemeleri başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, üniversite öğrencilerinin nisan ayı burs ve kredilerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını duyurdu. Nisan ayı KYK ödemeleri ne zaman? KYK ödenecek mi?
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Twitter hesabından açıklama yaptı.

KYK burs ve kredileri yatacak mı?

Kasapoğlu, kredi ve burs ödemelerinin bu süreçte de devam edeceğini hatırlatarak şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önce ifade ettikleri gibi, kredi/burs ödemeleri bu süreçte de devam edecek. An itibarıyla öğrenci arkadaşlarımızın Nisan ayı burs ve kredileri hesaplarına yatırılmaya başlanmıştır. Bütün imkânlarımızla her durumda gençlerimizin yanındayız.”

KYK burs ve kredileri ne zaman yatacak?

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kredi ve bursların öğrencilere kesintisiz olarak ödenmeye devam edeceğini açıklamasının ardından Bakan Kasapoğlu, burs ve kredi ödemelerinin tarihlerini duyurdu.

Bugün itibarıyla burs ve kredi ödemeleri öğrencilerin hesaplarına yatırılmaya başlandı. Öğrencilere ödemeler TC kimlik numaralarının son rakamına göre yapılacak. TC kimlik numarasının sonu ‘”0″ olanlar bugün, “2” olanlar yarın, “4” olanlar 8 Nisan Çarşamba, “6” olanlar 9 Nisan Perşembe, “8” olanlar ise 10 Nisan Cuma günü ödemelerini alabilecek.

Kaynak:TRT Haber

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.