DOLAR 32,4970 -0.18%
EURO 34,9567 0.32%
ALTIN 2.435,450,51
BITCOIN 20989380,78%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nihat Aydın’ın Kaleminden: “Bir Ağrı Sevdalısı: Ekrem Çelebi”

Nihat Aydın’ın Kaleminden: “Bir Ağrı Sevdalısı: Ekrem Çelebi”

ABONE OL
13:41 | 28 Nisan 2022 13:41
Nihat Aydın’ın Kaleminden: “Bir Ağrı Sevdalısı: Ekrem Çelebi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi milletvekili seçildiği günden beri ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin yanı sıra şehrimizin kalkınması ve vatandaşlarımızın müreffeh bir hayat sürmesi için gecesini gündüzüne katıp çalışmalar sürdürmektedir.

Sayın Çelebi’nin şehrimiz için yapmış oldukları çalışmaları kısaca değerlendirmek isterim. Sağlık açısından yıllardır çekilen eziyetlere çare olmak amacıyla Tıp Fakültesinin kurulmasına önayak olmuş, hastanemizdeki boş branşlara doktor atamasına vesile olmuştur Sosyal medya hesaplarında şu paylaşımı yapmıştır. “Sağlık Bakanlığımızca, 104. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü çerçevesinde Ağrı Merkez ve ilçelerimizdeki hastanelere 22’si UZMAN olmak üzere toplam 35 Doktor Kadrosu tahsis edilmiştir. Hekimlerimiz, 27 Nisan’daki kuranın ardından ilimizde görevlerine başlayacaklardır. Hayırlı olsun.”

Bunun yanı sıra Çocuk Hastanesi ve Doğum Hastanesinin yeni bir yerleşke de açılması için çeşitli girişimlerde bulunmuştur. Ayrıca şehrimizin kanayan yarası olan Anjiyo Ünitesinin faaliyete geçmesinde de büyük rol oynamış, Anjiyo Ünitesinin açılması ile de diğer şehirlere bağımlılığımız sağlık açısından azalmıştır.

Bütün bunlar bir yana tarım ve hayvancılık şehri olan kentimizin güzide üreticilerine gereken hibe, yardım ve desteklerin yapılması için de gecesini gündüzüne katarak Tarım Bakanlığı’ndan gerekli yardımları almayı başarmıştır. Tarım Bakanlığı ile yapmış olduğu çalışmalar sonucunda çalışmaları Twitter adresinden şöyle duyurmuştur; “İlimiz tarım sektörü, projeler, yeni yatırımlar ve desteklerle büyümeye devam ediyor. Tarım Bakanlığımızca Uygulanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında ilimiz ’de 386 proje kabul edilerek 15 milyon 191 bin 293 TL hibe desteği sağlanmıştır.  29 Nisan Cuma günü Saat 14.30’da Kültür ve Kongre Merkezinde düzenleyeceğimiz Sözleşmeli Tarım Lansmanı ve Tohum Dağıtım Töreninde verilecek Silajlık Mısır, Dane Mısır ve Kuru Fasulye hibe destekleriyle çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz hayırlı olsun.” mesajıyla bu müjdeleri bildirmiştir.

Seçildiği günden bu yana seçmenleri ile irtibatı koparmayıp, düzenli olarak ilimize ve bağlı ilçelere sık sık ziyaretler düzenleyerek. Halkın sorunları dinleyip çözümler üretmeye çalışmıştır.  Ramazan ayında çeşitli taziyelerde yer alıp. Halkın acısına ortak olmuştur.

15 Nisan Ağrı’nın kurtuluşu sebebiyle TBMM’de şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşu hakkında bir konuşma gerçekleştirmiştir.  Bu vesileyle bizde Ağrı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yıl dönümünü kutluyoruz. Şehrimiz için yapmış olduğu çalışmalar için Sayın Milletvekilimiz Ekrem Çelebi’ye şükranlarımız sunuyoruz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.