DOLAR 32,5617 0.02%
EURO 34,9595 0.13%
ALTIN 2.428,03-0,07
BITCOIN 2171177-0,73%
Ağrı
18°

PARÇALI BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nihat Aydın Kaleminden… Ağrı Halkının, Ağrı Belediyesi’nden Beklentileri

Nihat Aydın Kaleminden… Ağrı Halkının, Ağrı Belediyesi’nden Beklentileri

ABONE OL
21:58 | 03 Mayıs 2023 21:58
Nihat Aydın Kaleminden… Ağrı Halkının, Ağrı Belediyesi’nden Beklentileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’nın kangren olmuş sorunlarının biri toplu taşımadır. Başlangıç itibariyle devrim niteliğinde olan toplu taşımanın Belediye tarafından işletilmesi fiyatların asgari düzeyde tutulması gittikçe yerini fiyaskoya bırakmıştır.

Son zamanlarda halktan gelen tepkiler doğrultusunda araçların çok bakımsız olduğu, bazı otobüs şoförlerinin halkla iletişim noktasında çok üstenci ve halkı tahkir edici bir tavır takınmaları halk tarafından şikâyet konusu edilmektedir. Ayrıca sefer sayısının yetersiz olması dolayısıyla dolmuşların özellikle işe gidiş ve geliş saatlerinde tıklım tıklım olması işe gideceklerin, hastaneye gideceklerin ve öğrencilerin derslerine yetişememesine neden olduğu görülmektedir.

Buradan Ağrı Belediyesine sesleniyoruz…

Sabah ve akşam saatlerinde sefer sayılarının artırılması, şoförlere halkla iletişim ve kent içinde araç kullanma eğitimi verilmesi (Ani-Dur- Ani Fren-), araçların teknik bakımlarının zamanında yapılması, Ağrı halkının Belediyede istediklerini iyileştirmelerdir.

Popülist söylem ve politikalarla kendini sübvanse edemeyen bir şehir içi ulaşım ağı kurulmuş, bu durumda da kaliteden ödün verilip, Ağrı halkının mağduriyetine neden olmuştur. Biz Ağrılılar olarak belediyeden beklentimiz popülist söylem ve politikalar yerine şehrimiz adına sokakların temizlenmesi, toplu taşımanın iyileştirilmesi, alt yapı problemlerinin giderilmesi ve asfalt plentinin sahip şehrimize kaliteli asfalt dökülmesi ve dökülen asfaltların takip edilip bir yıl içinde köstebek yuvasına dönen yolların tamirlerinin yapılması ve halkçı tavırlar üretilmesidir.

Buradan yeni göreve başlayan Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan’a çağrımızdır.

Artık belediye binasında çıkıp sokakları gezip görmeli, halk dolmuşlarının halini görmeli, mahallelerin temizliğini konusuna eğilmeli.  Halkın sorunlarını dinleyen halktan biri olmalı yoksa bir yıl sonra yine seçim olacağını unutmamalı.

Şimdiden iyi çalışmalar ve başarılar diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.