DOLAR 32,6023 0.39%
EURO 34,8017 0.17%
ALTIN 2.495,170,45
BITCOIN 20891755,27%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nihat Aydın: “Çilekeş Şehrin Cefakâr Milletvekili: Ekrem Çelebi”

Nihat Aydın: “Çilekeş Şehrin Cefakâr Milletvekili: Ekrem Çelebi”

ABONE OL
18:11 | 06 Aralık 2022 18:11
Nihat Aydın: “Çilekeş Şehrin Cefakâr Milletvekili: Ekrem Çelebi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzide ilimizin iktidar partisinden tek milletvekili olan vekilimiz Sayın Ekrem Çelebi’nin ilimize yönelik gece gündüz demeden çalışması, kamu yatırımlarının ilimize yapılmasını sağlaması biz Ağrılıları ziyadesiyle memnun etmektedir.

Seçildiği ilin vekili olmasını düzenli olarak ilimize gelerek hatırlatan, hemşerileri ile dertleşen ve dertleri ile hemhal olan sayın vekilimize en içten dileklerimizle teşekkür ederiz.

Son zamanlarda ilimizde konut ihtiyacının artmasının sıkıntılarının farkında olan ve bunun için olağanüstü bir mesai sarf eden Milletvekili Çelebi, ilimize 1480 konutun TOKİ tarafından yapılmasını sağladı.

Son yıllarda sağlık alanında artan ihtiyaçları karşılayamayan ilimiz devlet hastanesinin Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapsamına alınması, anjiyo ünitesinin açılması, yeni doktorların getirilmesine katkıda bulunan ve Ağrı’da sağlık alanında önemli çalışmalar yürütüldüğünü belirten AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin yapımının bu yıl Aralık ayında başlayacağının müjdesini vermesi takdire şayandır ve Ağrılılar tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır.

Sayın vekilimizin girişimlere ile tarım ve hayvancılık sektöründe uğraşan çiftçilere hem destek hem de kredi verilmesi imkânı sağlandı. Esnaf ve çiftçiler, pandemi/salgın süresince yaşamış oldukları zorlukları devlet destekleri ve krediler ile giderdiler.

Son olarak kangren halini alan maddi ve manevi kazalara sebep olan Ağrı- Hamur- Tutak- Patnos Karayolu, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yoluyla açılış törenine katılması sonucu açıldı.  Yol için yapılan kamu harcaması ve yatırımları; 335 metrelik Tutak Viyadüğü, 140 ve 150 metrelik iki köprü 22 adet kavşak ile yol süresi 25 dakika kısalmış ve yol güvenli hale geldi. Bu proje ile 70 kilometrelik bölünmüş yol şehrimize/bölgemize dahil edildi.  Projenin ekonomiye katkısı 11 milyon lira olup, 835 ton karbon azaltımına da vesile olacaktır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.