DOLAR 32,3427 0.18%
EURO 35,1240 -0.18%
ALTIN 2.238,52-0,21
BITCOIN 2038246-6,88%
Ağrı

KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Niğde’de KGK rüzgarı esti

Niğde’de KGK rüzgarı esti

ABONE OL
12:13 | 09 Şubat 2020 12:13
Niğde’de KGK rüzgarı esti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Niğde’nin Enleri Ödülleri”nin sahiplerini bulduğu törenle Niğde programı sona erdi

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Niğde İl Temsilciliği Atatürk’ün Niğde’ye gelişinin 86. yılı kutlamaları kapsamında 2 gündür 55 ilden gelen gazetecilerin katılımıyla düzenlenen etkinlikler Niğde’nin Enleri Ödül töreniyle son buldu.
Plaket töreninde konuşan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde’nin enleri programına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Şimşek, ödül alanları ve programı organize edenleri tebrik etti.

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ise, “Küresel Gazeteciler Konseyi’nin uluslararası bir yapı ve bütün Türkiye’de olduğu gibi bütün dünyada örgütlenme biçimine ve hakkına sahiptir. Mart ayından sonra yurtdışı temsilcilerimizi atamaya başlayacağız” dedi.
Dim, “Misyonumuz çok farklı. Gazetecilik meslek örgütü olmanın yanı sıra ülkemizin kamu diplomasisine destek veren bir yapıyız. İçinde bulunduğumuz coğrafyanın risk ve tehlikelerini ortaya koyduğumuz zaman tabi ki lobi faaliyetine ne kadar ihtiyacımızın olduğunu sizler takdir edersiniz. Bu noktada Küresel Gazeteciler Konseyi’nin farklı bir misyonu vardır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yılın başarılı yöneticilerine ve eğitim alanında başarı gösteren 11 kişiye plaket verildi.

Niğde Grand Otel’de düzenlenen programa, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin ve Ömer Fethi Gürer ile Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İlyas Gökhan, Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Şaban Arslan, Bengü Türk TV sunucusu Neşe Berber ve Küresel Gazeteciler Konseyi’nin 55 il temsilcisi ile yerel gazeteciler katıldı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.