DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0379 -0.17%
ALTIN 2.324,750,24
BITCOIN 2264318-0,41%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ak Parti MYK Toplantı Sonrası Öne Çıkan Açıklamalar

Ak Parti MYK Toplantı Sonrası Öne Çıkan Açıklamalar

ABONE OL
18:16 | 26 Ocak 2021 18:16
Ak Parti MYK Toplantı Sonrası Öne Çıkan Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sona erdi, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu, Çelik’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

AŞI ÇALIŞMALARI

Aşılama çalışmaları güçlü bir şekilde devam edecek. Vatandaşlarımızın korunması için çok yönlü paketler ve eylem planları devreye sokulmaya devam edilecek. PARTİ KONGRELERİ Zamanında olacak seçime kadar kongrelerimizi yapıyoruz. Cumhur İttifakının daha da güçlenmesine yönelik irade var.

KILIÇDAROĞLU’NUN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMALARI

Nefret siyaseti Kılıçdaroğlu tarafından yazılım haline getirilmiştir. Avrupa’daki aşırı sağcı partilerin söylemiyle karşı karşıyayız. Şüphesiz CHP’ye oy veren vatandaşlarımızın beklentileri açısından da çok büyük bir haksızlıktır.

“GÜCÜNÜZ YETSE HEPSİNE ENGEL OLURDUNUZ”

‘AK Parti ne yapmak istedi de biz engel olduk’ diyor. AK Parti bu millet için, devlet için ne yapmak istediyse karşımızda oldunuz. Gücünüz yetseydi hepsine engel olacaktınız ama gücünüz yetmedi. CHP’nin derdi iktidar olmak değil, milletin seçtiği iktidar üzerinde denetleme hakkına sahip olmak. 60 darbesinde de böyle oldu. Kılıçdaroğlu, ‘bunlar tarihte oldu, niye söylüyorsunuz’ diyor. Keşke tarihte olmuş bu kötülük siyasetini terk edebilseydiniz. Ama her fırsatta bunu yeniden gündeme getireceğinizi ifade ediyorsunuz. Yargı mensuplarını tehdit edip baskı kurmaya çalışıyorsunuz.

“VALİ-KAYMAKAMLARA ‘MİLİTAN’ DEMEK BARBARCA BİR TAVIR”

Valilerimize, kaymakamlarımıza ‘militan’ diyerek skandallara devam etti Kılıçdaroğlu. Vali ve kaymakamlara militan diyenlerin tamamen yıkım siyaseti içinde, barbarca tavır içinde olduğunu görüyoruz. Bu yanlış tekrarlanmasaydı yine susulacaktı. Valilere, kaymakamlara, yargı mensuplarına militan diyenler faşistlerin ta kendisidir.

BIDEN DÖNEMİNDE ABD İLE İLİŞKİLER

Amerika’daki olaylardan sonra yeni Başkan’ın pürüzsüz şekilde göreve başlamasını memnuniyet verici olarak görüyoruz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.