DOLAR 32,3410 0.18%
EURO 35,1993 0.02%
ALTIN 2.245,360,10
BITCOIN 2117437-4,15%
Ağrı

HAFİF YAĞMUR

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Murat Daşdemir’den Yenilikçi Çağrı

Murat Daşdemir’den Yenilikçi Çağrı

ABONE OL
16:52 | 27 Ocak 2023 16:52
Murat Daşdemir’den Yenilikçi Çağrı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da 05 Şubat 2023 Pazar günü yapılacak olan Ziraat Odası Başkanlık seçimi için adaylığını ortay koyan Murat Daşdemir, ‘Değişimden yana yenilikçi’ sloganı ile yola çıktıklarını söyledi.

Ağrı’da her alanda artık yeniliklerin olması gerektiğini vurgulayan Başkan adayı Murat Daşdemir, “Ağrı Ziraat Odası’nda ‘değişimden yana yenilikçi’ sloganı ile 05 Şubat tarihinde yapacağımız seçimin bize ve çiftçimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi

Ağrı Ziraat Odası seçimlerinde kazananın çiftçilerin olmasını istediğini belirten aday Murat Daşdemir, “Ağrı Ziraat Odası Başkanlığı’nda hayal ettiklerimizi gerçekleştirmek adına yola çıktık. Güçlü bir grubumuz var. Ağrı’nın eksikliklerini fazlasıyla biliyoruz. Eksiklikleri ve problemleri 3 aylık, 6 aylık ve yıllık planlamalar ile çözeceğiz. Türkiye’de önde olan Ziraat Odaları var. Öncü olan Ziraat Odalarını, Ağrı Ziraat Odası olarak atacağımız adımlar, uygulayacağımız projeler ile yakalayıp, geçmek istiyoruz. Örneğin Havsa Ziraat Odası Türkiye’de ilk 5 içerisinde ancak baktığımızda bir ilçe. Ağrı Ziraat Odası olarak Türkiye’de ilklerde yer alabilmek adına birçok çalışmamız olacak. Bunları çiftçilerimiz ile paylaşacağız.” diye konuştu.

Yenilikçi çağrının Ağrı Ziraat Odası’na büyük katkı sağlayacağını dile getiren Murat Daşdemir, “Yepyeni ve dinamik bir değişim vizyonuyla yola çıktık. Belli bir zaman sonra bayrak değişiminin şart olduğunu düşünüyoruz. Ağrı Ziraat Odası için mesai harcayıp tüm sivil toplum örgütleri ile barışık olarak çiftçilerimiz için projeler üretilmesinin ve bunların hayata geçirilmesinin takipçisi olacağız. Mevcut birikim ve deneyimlerimiz, değişimden yana yenilikçi çağrı ile Ağrı Ziraat Odası’na çok büyük katkı yapacağı yönündedir.” ifadelerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.