DOLAR 32,3141 0.19%
EURO 35,0862 -0.15%
ALTIN 2.277,470,01
BITCOIN 22782851,11%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Minik Tenisçi Doğan, Ağrı’ya Şampiyonluk Madalyası İle Döndü

Minik Tenisçi Doğan, Ağrı’ya Şampiyonluk Madalyası İle Döndü

ABONE OL
12:39 | 26 Haziran 2019 12:39
Minik Tenisçi Doğan, Ağrı’ya Şampiyonluk Madalyası İle Döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Malatya’da düzenlenen 12 yaş hafta içi tenis turnuvasında Ağrı’lı tenisçi Doğan Anak başarıyla döndü.

Minik tenisçiler Doğan Anak, Uğur Armağan tenis antrenörleri Fırat Balkis ile birlikte, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir’i ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı. Elde edilen başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden İl Müdürü Demir, Sporcularımızın bu başarıları bizleri mutlu ediyor. Tenisin zor ve yorucu bir spor dalı olduğunu belirten Demir, gençlerin daha çok çalışarak iyi yerlere gelmesini arzu ettiklerini ifade etti. Demir Sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılar diledi.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’un tenis sporunu sevdirmek gençler arasında spor kültürünü yaygınlaştırmak ve spor aracılığıyla zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla Ağrı’ya kazandırdığı tenis kortlarında,gençlerin hem beden hemde ruh sağlığı açısından kendilerini geliştirmelerinde, gençlerimizin tenis sporuna gönül vererek ilimize ve okullarımıza getirdikleri madalyalarda  Sayın Durmuş’un katkısı çok büyüktür.Sayın Durmuş’a bu vesile ile teşekkürlerimizi iletmek isteriz.-AĞRI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.