DOLAR 32,3828 0.19%
EURO 35,0626 -0.11%
ALTIN 2.325,070,26
BITCOIN 2261791-1,64%
Ağrı

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Minik Ahsen, Ağrılıları duygulandırdı!

Minik Ahsen, Ağrılıları duygulandırdı!

ABONE OL
03:25 | 04 Nisan 2023 03:25
Minik Ahsen, Ağrılıları duygulandırdı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrılı SMA hastası Yiğit Hamza Demir bebeğin tedavisine katkı sunmak için gönüllüler tarafından açılan stantta bulunan Ağrılı minik Ahsen, vatandaşlara yardım için çağrıda bulundu.

Havanın soğuk olmasına aldırış etmeden saatlerce vatandaşlara yardım için çağrıda bulunan minik Ahsen’in çabası vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Ağrı’nın Patnos ilçesinden Pınar ve Yunus Demir çiftinin 2 yaşındaki çocukları SMA hastası Yiğit Hamza Demir’in tedavisine katkı sunmak için gönüllüler Cumhuriyet Caddesinde stant açtı.

Türkiye genelinde valilik oluru ile sürdürülen kampanyayı Yiğit Hamza’nın gönüllü ablası Esma Çankaya yürütüyor. Yiğit Hamza’nın yardım kampanyasını Ağrı’da eyleme döken ve sıklıkla konuyu basın aracılığı ile gündeme taşıyan Esma Çankaya’nın açtığı stantta Ahsen adlı minik kızın çabaları görülmeye değer bir tablo oluşturdu.

Bir çok vatandaşın destek olduğu kampanya stantına Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları da ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Meryem Çankaya ve beraberindeki partililer kampanyaya katkı sunmakla birlikte uzun bir süre vatandaşlara destek için çağrıda da bulundu.

Başkan Çankaya, Yiğit Hamza bebek için başlatılan kampanyaya desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Bundan sonraki hassas süreçte de tüm Ağrılıların kampanyaya destek vermesi çağrısında bulunan Çankaya, “Ağrılı bebeğimize sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur.Tüm Ağrı halkını Yiğit Hamza’ya nefes olmaya davet ediyorum.” dedi.

Ramazan boyunca Ağrı merkez Cumhuriyet Caddesinde açık olacak olan standa Ağrılıların yoğun ilgi göstereceğini umuyorum diyen gönüllü abla Esma Çankaya, “Yolun yarısını geçtik bundan sonrası İnşallah daha kolay olacaktır.Standımızı ziyaret etme şansı bulamayan hemşerilerimizin de Valilik izni ile açılmış olan hesaplarımıza katkı sunmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yiğit Hamza için açılan stantta soğuk havaya aldırış etmeden çaba sarfeden minik Ahsen de bu tavrıyla çevredekilerin gönlünü fethetti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.