DOLAR 32,3520 0.31%
EURO 35,1249 -0.03%
ALTIN 2.302,691,12
BITCOIN 23085453,64%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milletvekili Ekrem Çelebi, Tıp Fakültesi Binası’nın kazı çalışmalarına başlanıldığını müjdeledi

Milletvekili Ekrem Çelebi, Tıp Fakültesi Binası’nın kazı çalışmalarına başlanıldığını müjdeledi

ABONE OL
17:35 | 17 Ekim 2021 17:35
Milletvekili Ekrem Çelebi, Tıp Fakültesi Binası’nın kazı çalışmalarına başlanıldığını müjdeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Ak Parti Milletvekili Ekrem Çelebi Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Tıp Fakültesi Binası’nın temel kazı çalışmalarına bugün itibariyle başlanıldığını müjdeledi.

 

Ağrı Ak Parti Milletvekili Ekrem Çelebi 27 Temmuz 2021 tarihinde kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Tıp Fakültesi Binasının Yapımı İhalesi’nin gerçekleştirildiğini paylaşmış ve ihalenin sonuçlanması ile temelinin atılacağı duyurusunu yapmıştı.

 

Milletvekili Çelebi’nin bugün öğlen saatlerinde kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda müjdesini verdiği Tıp Fakültesi Binası’nın temel kazı çalışmalarına resmen bugün itibariyle başlanıldığını söyledi. Milletvekili Çelebi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcısı Faruk Kaya ve Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız ile Tıp Fakültesi Binası’nın yapılacağı alanda incelemelerde bulunduklarını da sözlerine ekledi.

 

Ağrı’da daha nitelikli sağlık hizmeti verilmesi için çalıştıklarını ileten AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, “Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Tıp Fakültesinde kadrolu olarak çalışacak olan Doktor Öğretim Üyesi, Doçent ve Profesörler hastanede poliklinik hizmeti verecekler ve ameliyatlarını gerçekleştirecekler. Şu anda 7 akademik kadroya atama atıldı. İlerleyen zamanlarda da akademik kadrolara atamalar gerçekleşecek. Düşünün üniversitemizdeki bir öğrenci ya da öğretim görevlisi hiç bina dışına çıkmadan, koridorlarla birbirine bağlı olan fakültemize ve kadın doğum hastanemize geçiş yapabilecekler, bu hem zaman kaybını en aza indirecek hem de hava şartlarından etkilenmeyi ortadan kaldıracak.” İfadelerine de yer verdi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.