DOLAR 32,4948 -0.17%
EURO 34,9837 0.36%
ALTIN 2.435,710,53
BITCOIN 20975010,93%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milletvekili Çelebi:Patnos ilçemiz ÖSYM sınav merkezi kabul edildi

Milletvekili Çelebi:Patnos ilçemiz ÖSYM sınav merkezi kabul edildi

ABONE OL
16:48 | 29 Aralık 2020 16:48
Milletvekili Çelebi:Patnos ilçemiz ÖSYM sınav merkezi kabul edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, yaptıkları görüşmeler sonucunda PATNOS ilçesinin Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) Merkezi olarak kabul edildiğini açıkladı.

ÖSYM’nin yaptığı sınavlara adayların artık Patnos’ta girebileceğini belirten Çelebi, “ÖSYM; Temel Yeterlilik Testi (TYT), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS), Yabancı Dil Sınavı (YDS), Dikey Geçiş Sınavı (DGS), Akademik Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) gibi hem öğrenciler hem devlet memurları olmak isteyen adaylar için her yıl birçok sınav yapıyor. İlimizde sadece Ağrı merkezde ÖSYM Sınav Merkezi vardı. Girişimlerimiz sonucu Doğubayazıt’tan sona şimdi de PATNOS sınav merkezi oldu. İnşallah önümüzdeki yıl, bir başka ilçemiz daha ÖSYM Sınav Merkezi olacak. Böylece hemşehrilerimizin, bu sınavlar için başka yerlere gitmesine gerek kalmayacak. Hayırlı olmasını diliyor, ÖSYM Başkanımız Sn. Halis Aygün’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Milletvekili Çelebi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelerine yer verdi; ÖSYM Başkanlığı ile yaptı görüşmelerde Patnos ilçemiz sınav merkezi kabul edildi. Adaylar sınav merkezi olan Patnos’ta ÖSYM’nin tüm sınavlarına girebilecekler.. Hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, ÖSYM Başkanımız Sn.@halis_aygun‘e teşekkür ediyorum

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.