DOLAR 32,5219 0.09%
EURO 34,9875 -0.1%
ALTIN 2.439,750,18
BITCOIN 21181311,20%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mehmet Erat’tan OGC’ye Ziyaret

Mehmet Erat’tan OGC’ye Ziyaret

ABONE OL
17:45 | 04 Haziran 2022 17:45
Mehmet Erat’tan OGC’ye Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Mehmet Erat, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’ı ziyaret ettiler.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Mehmet Erat’ı makamında misafir etti. Sayın Başkanın ziyaretinde, ATSO Başkanlığı yaptığı dönemde yapmış olduğu faaliyetler konuşuldu.

Eski Başkan Erat, başkanlık yaptığı dönemden önceki süreçte ATSO adında bir yapı olduğu tüccarların ve esnafların bu kuruluştan uzak olduğunu kendi dönemlerinde her kesimin ATSO’nun adını duyarak şehrin ticareti için önemli çalışmalar meydana getirdiklerini söyledi. Patnos ilçesine başkanlığı döneminde oda açıldığını ifade ederek, Ağrı’ya bugün yaklaşık olarak yüz milyon değerindeki Ticaret ve Sanayi Odası binasını kazandırdıklarını dile getirdi.

Eski Başkan Erat’ın ziyareti ile ilgili konuşma yapan Genel Başkan Aydın, “Sayın Erat ile yapmış olduğumuz söyleyişi de şehrimizin ticaretinin yeniden canlanması ve sınır ticaretinin gelişmesi için önemli projelerinin olduğunu dile getirmiştir. ATSO Eski Başkanı Mehmet Erat her kesim tarafından sevilip değer gören bir iş adamıdır.

Ticari kurum ve kuruluşlar ile önemli projeleri hayata geçirmiş, şehrin ticaretinde yeni yaklaşımlar meydana getireceğine inandığımız şehrin değerlerinden biridir. Yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.” sözlerini ifade etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.