DOLAR 32,5411 -0.01%
EURO 35,0138 0.3%
ALTIN 2.425,590,11
BITCOIN 2100358-3,35%
Ağrı
21°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mehmet Ali Dim ve Yavuz Donat, Adıyamanlıları yalnız bırakmadı!

Mehmet Ali Dim ve Yavuz Donat, Adıyamanlıları yalnız bırakmadı!

ABONE OL
20:43 | 17 Şubat 2023 20:43
Mehmet Ali Dim ve Yavuz Donat, Adıyamanlıları yalnız bırakmadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Şanlıurfa Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Celal Çiftçi ve Gazeteci Büyüğümüz Yavuz Donat ile birlikte depremde ağır hasar alan Adıyaman’a gelerek depremin verdiği hasarı yerinde incelediler.

Adıyaman da yıkılan binaları inceleyen Genel Başkan Mehmet Ali Dim, “Adıyaman’ı bu şekilde gelip gördüğümüz için çok üzgünüz. Depremden dolayı yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz ve ailelerine sabır diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Küresel Gazeteciler Konseyi olarak üstümüze düşen her türlü sorumluluğu üstlenmeye hazırız.” dedi.

Gazeteci Yavuz Donat, “Bu üzüntülü günümüzde Adıyaman’a gelerek vatandaşlarımıza neler yapabiliriz diye inceleme geldik. Bizler buraya gelerek vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Depremden dolayı yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz ve ailelerine sabır diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.