DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2065180-2,07%
Ağrı
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manavgat Alev Alev Yanıyor

Manavgat Alev Alev Yanıyor

ABONE OL
16:41 | 28 Temmuz 2021 16:41
Manavgat Alev Alev Yanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’nın Manavgat ilçesi Kavaklı mevkiinde başlayan  yangın devam ediyor,  yerleşim birimlerine sıçrayan yangın çok sayıda evi kül ederken vatandaşlar büyük korku yaşıyor.

Tarihinin en büyük yangınını yaşayan Manavgat’ta yangın söndürme çalışmaları son hızla devam ediyor.
Kavaklı’da başlayan orman yangını için itfaiye ve belediye ekipleri seferber oldu, yerleşim birimleri ile neredeyse iç içe olan bölgede vatandaşlar büyük korku yaşıyor. Büyük bir alana yayılan yangın söndürme çalışmalarına vatandaşlar da ellerinde hortumlar, su şişeleri ile  katıldıkları gözlemlendi.

“VATANDAŞLAR SU ŞİŞELERİYLE MÜDAHALE EDİYOR”

Konuyla ilgili olay yerinden ekran başındakilere bilgi veren TRT Haber muhabiri “2 tane benzin istasyonunun bulunduğu nokta. Yangının daha da büyümemesi için insanlar hortumlarla yangına müdahale ediyor. Vatandaşlar su şişelerine doldurdukları sularla alevleri söndürmeye çalışıyor” dedi.

5 MAHALLE BOŞALTILDI

3 ayrı noktada daha yangın çıkmasıyla, kentteki son durum endişe verici bir boyut aldı. Alevler nedeniyle 5 mahalle boşaltıldı, boşaltılan mahallelerde yangın pek çok evi küle çevirdi.

Arkadaşımızın yetkililerden aldığı bilgiye göre şu ana kadar herhangi bir can kaybı yok, yangının henüz neden çıktığı ve kaç hektar ormanlık alanı yok ettiği ve maddi kayıpların boyutu bilinmiyor.

             

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.