DOLAR 32,4992 0.27%
EURO 34,5902 0.26%
ALTIN 2.477,99-0,20
BITCOIN 2051954-4,89%
Ağrı
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 Mahmut Tanal, Savcı SAYAN Üzerinden Şov Yapma!

 Mahmut Tanal, Savcı SAYAN Üzerinden Şov Yapma!

ABONE OL
13:45 | 11 Eylül 2019 13:45
 Mahmut Tanal, Savcı SAYAN Üzerinden Şov Yapma!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Türkiye’nin bir ili değil mi? Bu soruyu sadece kendime değil herkese soruyorum…

Burada hizmet etmek için devletin araç gereçleri kullanılamaz mı? Devletimizin ilimize el uzatması neden bazılarını bu kadar rahatsız ediyor acaba?

CHP Milletvekili  Avukat Mahmut Tanal! Algı yaratmak için Ağrı’nın seçilmiş belediye başkanına saldırmak, itham etmek, belediyenin kendi imkanları ile temin ettiği, ”araç ve ekipmanları İstanbul Büyükşehir Belediyesine”  mal etmek, hizmet vermek için gerçek anlamda yüreğini ortaya koymuş Sayın Sayan’ı ‘’sadece kendi egosunu tatmin etmek, sözüm ona  ”İBB’sinin araçlarına sahip çıkıyor” imajını yaratmak için sizin tarafınızdan başlatılan algı operasyonunu yalanlarla boyamak ancak sizden beklenir bir hareket.

‘’O’’ İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait dediğiniz araçların, gerçekten oraya ait olduğunu ispat edin,bizim başkanımız istifa eder, şayet değilse sizde istifa eder misiniz? Bu kadar yürekli misiniz?

Bakın, Ağrı için çırpınan  ”O” nun gelişiyle Ağrı’ya gelen huzur ve güven, seçildikten sonra iş adamlarının yatırımlarını Ağrı’ya çekmesi, dünya devi firmalarından ’’NİKE, ZARA’’ ve diğerlerinin Ağrı’yı Ortadoğu’nun üretim merkezi olarak seçmeleri, Ağrı’nın doğunun parlayan yıldızı olma yolunda daha şimdiden emin atımlar atması mı battı size?
Sizde biliyorsunuz ki, değerli başkanımız Sayın Savcı Sayan olmasaydı, başka hiç bir adayın ’’sizin sempati duyduğunuz ve her fırsatta yanlarında olduğunuz, onları ‘’ADALET’’ kavramı altında savunduğunuz, HDP’nin kalesi olarak gördüğünüz Ağrı’da seçim kazanamazdı…Bunu herkes kadar sizin de biliyor olmanız lazım…

Başkanımız Savcı Sayan burada halkın gönlünü feht etmiş, hizmet sevdalısı ve Ağrı için her şeyini ortaya koyan, bu toprağın evladını artık rahat bırakın, bırakın işini yapsın,siz şovlarınızı başka alanlarda yapın.
Sizlerin bu gibi oyunlarınız, bizlerin başkanımıza olan bağımızı zedelemez bilhassa daha da güçlendirir, buralarda sizin algı operasyonlarınız çalışmaz, yanlış yapıyorsunuz, elinizde sağlam veriler olmadan yalan atmayın, itham etmeyin…
Hep ADALET diyorsunuz ya, gerçekten artık şu kavramın hakkını verin ve vicdanınızın hür olması için ‘’ADALETLİ’’ olun….

Aklımdayken sormadan geçemeyeceğim!

Adalet ve demokrasi kavramını dilinden düşürmeyen siz! Annelerin çocuklarını ölüme gönderen terör örgütü PKK’ya bir kelime etmezsiniz, annelerin acılarını, sesini duymak bu kadar mı zor? Kulaklarınız neden sağır? ”VİCDAN ADALETİNİZ” nerede  Mahmut Tanal?
Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünde’’KIRMIZI, SARI, YEŞİL, ÖZGÜRLÜĞÜN. BAĞIMSIZLIĞIN SİMGESİDİR’’diyerek (Kaynak Türkiye Büyük Millet Meclisi konuşma videosu) PKK bayrağını,PKK’yı savunurken adalet kavramını, avukatlık cübbesini ve milletvekili olmanın avantajlarını kullanan, eylemlerde polise el kaldıran kim?( Kaynak:Sabah Gazetesi Video)

Madem ki; siz bir milletvekilisiniz daha hoşgörülü,sizden olmayanlara,sizin gibi düşünmeyenlere de kucak açmanız, mülayim,adaletli olmanız,herkes için adalet aramanız, örnek teşkil etmeniz gerekmiyor mu?
Fetö sevdanıza ne demeli?  FETÖ’NÜN medya ayağı olan TV’ler için atanan kayyumları protesto edişleriniz unutuldu sanmayın. Bu işgaldir, mülkiyet hakkına ihlaldir diyerek,atanan kayyumları protesto etmeniz,onlara destek vermeniz….
28 Şubatı savunacağınızı kendi medya hesabınızdan öne çıkarmanız. 28 Şubat darbecilerine destek vermeniz!!!! Allah aşkına siz hangi adaletten bahsediyorsunuz? Acaba sizin vicdanınızın bir adaleti var mı?
‘’Birde, herkes için adalet yürüyüşü vardı, hani Genel Başkanınız Sayın Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı; o yürüyüşte kimlerle kol kola yürüdüğünüz herkes tarafından malum…

Sizin tomaların üzerine çıkarak adalet!Adalet diyerek şov yaptığınızı herkes gördü, kimin için adalet Sayın Tanal? Polise karşı cephe alarak mı adalet arıyorsunuz? Nerde bir eylem varsa sizi hep oralarda gördük, milletvekili olmak bunları mı yapmanızı gerektiriyor, gidin ilinizin sorunlarıyla ilgilenin, en son iliniz için ne yaptınız merak ediyorum?Muhtemelen millet sizi şov yapmanız için milletvekili seçmedi, çalışın çalışın ona buna sataşmayın!!!!
Yeter artık, adalet kavramını kullanarak, milletvekili ve avukat olmanın arkasına sığınarak şov yapmayın!

Adaleti:gerçek anlamda HERKES için savunun!!!

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.