DOLAR 32,4953 -0.15%
EURO 34,9810 0.39%
ALTIN 2.433,460,44
BITCOIN 2092225-0,71%
Ağrı
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kıyamet”Annecim Ölme”dediği zaman koptu!

Kıyamet”Annecim Ölme”dediği zaman koptu!

ABONE OL
23:01 | 23 Ağustos 2019 23:01
Kıyamet”Annecim Ölme”dediği zaman koptu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ufacık bir çocuğun kıyametinin koptuğu an, bizler için de kıyamet kopmalı!

Annesi gözünün önünde öldürülüyor hem de ” BABA” dediği cani tarafından, ”ANNE ÖLMEK İSTEMİYORUM” diyor, ufacık kız  çocuğu ”ANNE ÖLME” diye belki de ömrünün en acı çığlığını atıyor.

Çaresizliğin en dibini yaşadığı an, işte o an! ”O”nun kıyametinin koptuğu an, Azrail’in elinden alamıyor anacığını, acı çığlıkları semaya yükselirken anneciği son nefesini veriyor.

Annenin öleceğini anladığı ama yavrusunu, hayatı bırakmak istemediği, belki tüm ömrünün bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçtiği, korkunun, çaresizliğin en büyüğünü yaşadığı, acaba birileri yardım eder mi? Umuduyla  son kez ”ÖLMEK İSTEMİYORUM” dediği an, belki de bir zamanlar deli divane sevdiği adam, çocuğunun babası cani tarafından ömrünün baharında hayattan koparılırken, son umutla çaresiz gözlerle etrafına bakması ama maalesef kimsenin yardım edemediği ”küçük yavru için kıyametin koptuğu an”…Bu yavru bu vahşeti ömrünün sonuna kadar nasıl  taşıyacak, var mı bir bilen?

Kadın cinayetlerinin bir türlü sonu gelmiyor, her gün farklı şehirlerden kadın cinayet haberleri gelmeye devam ediyor, her gün böyle acı haberleri duymak istemiyoruz !!!! Yeter artık dedikçe sanki vahşet daha da artıyor.

Hangi sebeple olursa olsun, hiç bir kadın bu şekilde ölümü hak etmiyor, kadınlar erkeğin esiri değil, kadın erkeğin malı değil!!!!!  Bu caniler en ağır cezaları almalılar, gerçi masum bir insanı hayattan koparmanın hiç bir bedeli olamaz, idam bile az gelir bu merhametsiz vicdansızlara  bana kalsa kısasa kısas derim…

Bu vahşetleri kim durduracak? Neden kulaklar sağır? Neden empati yapma yeteneğimizi kaybettik? O ufacık çocuk ”ÖLME ANNE”diye çığlık atarken, elinde telefonla kayıt yapan ” sen ne zaman kaybettin insanlığını? Yardım edeceğine kendi egonu şişirdin, rahat mısın? Şayet vicdanın varsa rahat mı? O ufacık çocuğun çığlıklarını unutabilecek misin? ”

Sadece Emine BULUT ölmedi ”İNSANLIK ÖLMÜŞ” bilmem farkında mı yız…

Devletimizin acilen gerekeni yapması dileğimle, lütfen artık ”KADINLAR ÖLMESİN, YAVRULAR ANASIZ KALMASIN.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.