DOLAR 32,3410 0.18%
EURO 35,1993 0.02%
ALTIN 2.245,360,10
BITCOIN 2117437-4,15%
Ağrı

HAFİF YAĞMUR

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KGK’nın Berlin’de,Türk-Alman Medya Buluşması Heyecanı

KGK’nın Berlin’de,Türk-Alman Medya Buluşması Heyecanı

ABONE OL
22:58 | 19 Şubat 2020 22:58
KGK’nın Berlin’de,Türk-Alman Medya Buluşması Heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KGK Genel Başkanı Dim ve KGK Genel Sekreteri Halisçelik, Türk-Alman Medya Buluşması ön hazırlıkları kapsamında Almanya’nın başkenti Berlin’e gittiler

KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK Genel Sekreteri Kahraman Halisçelik’le birlikte, Türk-Alman Medya Buluşması ön hazırlıkları kapsamında Almanya’nın başkenti Berlin’e gitti.
Dim ve Halisçelik, Almanya’da Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçiliği’ni ziyaret ettiler. Berlin
Büyükelçisi Ali Kemal Aydın ve Berlin Basın Ateşesi Refik Soğukoğlu ile büyükelçilik makamında yaptıkları toplantıya ilişkin bilgi veren Dim “2-5 Mart’taki KGK Türk-Alman Medya Buluşması öncesinde fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
Dim ve Halisçelik, daha sonra Berlin’de Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Müşaviri Özgür Aytürk’ü ziyaret ettiler. Dim, ziyarete ilişkin “2-5 Mart’ta gerçekleştireceğimiz KGK Türk-Alman Medya Buluşması ile ilgili ön hazırlıklar üzerine sohbet ettik” dedi.
ALMAN GAZETECİ ÖNERMİŞTİ
Dim ve Halisçelik, İstanbul’da Alman ARD Televizyonu Türkiye Temsilcisi Oliver Mayer-Rüth ile 17 Ocak 2020 tarihinde bir araya gelmişler, Rüth’ün KGK’ya ilişkin sorularını yanıtlamışlardı. Dim, o tarihte “Alman meslektaşımız KGK ile işbirliği ve dayanışmaya çok önem veriyor. Alman medyası ile Berlin’de bir buluşma öneriyor. Bu yönde çalışmalar yürüteceğiz” demişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.