DOLAR 32,5195 -0.09%
EURO 34,8322 -0.11%
ALTIN 2.425,87-0,16
BITCOIN 2144269-0,74%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KGK Antalya İl Temsilcisi Murat Çiçek oldu

KGK Antalya İl Temsilcisi Murat Çiçek oldu

ABONE OL
16:51 | 03 Şubat 2023 16:51
KGK Antalya İl Temsilcisi Murat Çiçek oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Antalya İl Temsilciliği’ne Akdeniz Manşet Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiçek getirildi.

14 Ekim 2019’da 3335 sayılı Yasa ile ‘Uluslararası Birlik’ statüsünde Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Yönetim Kurulu, Antalya İl Temsilciliği’ne Akdeniz Manşet Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı gazeteci Murat Çiçek’i atadı. Türkiye’nin tüm illerinde ve 60 ülkede temsilciliği bulunan konseyin yönetim kurulu, Genel Başkan Mehmet Ali Dim başkanlığında yaptığı toplantıda Çiçek’in il temsilciliğini oy birliğiyle karara bağladı.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, görevlendirmeyle ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye’nin tüm illeri dışında 60 ülkede temsilci atandığını belirterek, “Ülkemizde eksik olan illeri tamamladık. Antalya’da da meslektaşımız Akdeniz Manşet Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiçek’e il temsilciliği teklifinde bulunduk. Sağolsun sayın Çiçek de bizimle çalışmayı kabul etti. Bundan sonra Küresel Gazeteciler Konseyi’ni Antalya’da sayın Murat Çiçek temsil edecek. Kendisine aramıza hoş geldin diyoruz” dedi.

KGK olarak hedeflerinin 2023 yıl sonuna kadar 100 ülkede temsilcilik açmak olduğunu söyleyen Dim, “Mesleki sorunların tespiti ve çözüm önerileri sunmanın yanında en önemli misyonlarımızdan birisi de kamu diplomasisi yürütmek. Bu kapsamda ortaya koyduğumuz tüm çalışmalarda ülkemizin uluslararası platformlarda haklı davasına destek verebilmek adına meslektaşlarımız aracılığıyla faaliyetler yürütüyoruz.” Dedi.

Atamayla ilgili Akdeniz Manşet Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiçek, “Büyük bir aileye katıldım. Konseyin hedef ve çalışmaları içinde üzerime düşen her türlü görevi eksiksiz yapmak için yola çıktım. En büyük arzum öncelikle milletimiz ve ülkemizin çıkarları için bu çatı altında verilen her görevi eksiksiz yerine getirmek. KGK Genel Başkanı değerli dostum Mehmet Ali Dim ve yönetim kurulu özellikle uluslararası arenada çok güzel işler yapıyor. Bu güzel işlere katkı koyabilmek adına bana düşecek her göreve hazır olduğumu hissedince, bu büyük aileye katıldım. Hayırlısı olsun, Allah utandırmasın.” diye konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.