DOLAR 32,5941 0.28%
EURO 34,8188 0.07%
ALTIN 2.496,140,48
BITCOIN 20721964,25%
Ağrı
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayyuma Veda

Kayyuma Veda

ABONE OL
00:29 | 03 Nisan 2019 00:29
Kayyuma Veda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık 2 yıldır kayyumla yönetilen Ağrı belediyesinde Savcı Sayan’ın mazbatasını alması ile birlikte kayyum dönemi sona erdi. Kayyum ataması uzun süren tartışmaları da kendisiyle birlikte getirmişti. Demokratik mi, değil mi Hukuki mi değil mi ? tartışmaları hemen hemen her ortamda yapıldı. İnsanlar bu tartışmaları yaparken görev başına gelen kayyumlar zaman kaybetmeden kolları sıvayıp bölgeleri için çalışmaya başladı. Nitekim kayyumların hizmetleri 31 Mart yerel seçimlerinde doğu ve güney doğuda nisbeten de olsa etkisini gösterdi.Şimdi ise Kayyumlar yerlerini seçilen Belediye Başkanlarına devretmeye başladı.

Diğer illeri bilmem ama Ağrı özelinde Kayyum ve Süleyman Elban’a özel bir başlık açmak gerekir diye düşünüyorum. Geldiği ilk günden itibaren yakinen takip ettiğim için Süleyman Elban’ın gayret ve iyi niyetine bizzat şahit oldum, sadece ben değil hizmetler birer birer hayata geçince tüm Ağrı halkı bu duruma hep beraber şahitlik ettik. Bu dönemde Ağrı için bir çok önemli proje hayata geçirildi buna rağmen Süleyman Elban Ağrıdan çok kendi menfaatini düşünen bir kesim tarafından anlamsız, sudan sebeplerle eleştirildi. Ama o bunların hiç birine aldırış etmeden projelerinde ısrar etti ve sonuçlarda aldı. Gerçi Süleyman Elban Belediye Başkalığını bıraktı ama Valiliğe ve bu alanda hizmetlere devam edecek tabi temennimiz mümkün olduğunca uzun süre devam etmesi .

Şundan eminim Süleyman Elban’ın aklı ve gözü arkada kalmayacak, çünkü yerine Savcı Sayan gibi biri geldi, hepimiz biliyoruz ki Savcı Sayan kaldığı yerden hatta fazlası için mücadele edecek ve Allah nasip ederse yapacak. Bana sorarsanız Ağrı tarihinin en şanslı dönemini yaşayacak nedeni ise Vali Süleyman Elban ve  Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın aynı dönemde görevde olması. Eminim ki şu an Türkiye de hatta dünyada bizim yerimizde olmak isteyen bir çok hizmete susamış şehir vardır.

Bir Ağrılı olarak Sayın Valimiz Süleyman Elban’a teşekkür etmek isterim. İnşallah hak ettiğiniz yerlere tez zamanda gelirsiniz.

Her ne kadar valiliğe devam edecek olsa da( İnşallah) Şimdilik güle güle Belediye Başkanı Süleyman Elban, Hoş geldin Savcı Sayan.

Dostça kalın…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.