DOLAR 32,5809 0.01%
EURO 34,9158 0.12%
ALTIN 2.425,740,12
BITCOIN 2102034-3,37%
Ağrı
21°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kardeş Kal Türkiye Platformu Ağrı’da Buluştu 

Kardeş Kal Türkiye Platformu Ağrı’da Buluştu 

ABONE OL
14:21 | 04 Haziran 2022 14:21
Kardeş Kal Türkiye Platformu Ağrı’da Buluştu 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Kardeş Kal Türkiye Platformu’ Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü Orhan Uzuner’in katılımlarıyla Ağrı’da bölge buluşmasını gerçekleştirdi.

Kardeş Kal Türkiye Platformu, Ağrı, Erzurum, Kars, Iğdır, Ardahan illerinin temsilcilerinin katılımıyla Ağrı’da buluşmasını gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını yapan Ağrı İl Temsilcisi Selahattin Demirci, Ağrı buluşmasına katılımlarından dolayı Genel Başkan Orhan Uzuner’e, bölge illerin başkanlarına, STK temsilcilerine ve vatandaşlara teşekkür etti. Gönüllü olarak temsilciliğini yürüttüğü ‘Kardeş kal Türkiye Platformu’nun çalışmaları hakkında da kısa bilgiler verdi.

Kardeş Kal Türkiye Platformu Genel Başkanı Uzuner konuşmasında, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından hayata geçirilen Sivil Toplum Kuruluşu Kardeş Kal Türkiye Platformu’nun amacının ülke genelinde her ilden gönüllü grup üyeleri sayesinde, sahip olunan iletişim araçları ile olası bir kalkışma ya da darbe girişiminde halkı, radyo, siren, telefon, telsiz, uydu telefonu, megafon, çatı sireni vs. araç gereçlerle bilgilendirip meydanlara sevk etme amacı taşındığı belirtti. Ayrıca olağanüstü durumlarda da drone marifetiyle taşınabilir ve sabit enerji üreten ve depolaya bilen ekipmanlar ile iletişim kurularak ışık, ses ve görüntü almanın hedeflendiği bildirildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.