DOLAR 32,3192 0.2%
EURO 35,1054 -0.16%
ALTIN 2.306,811,30
BITCOIN 22837912,65%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Kabinede değişiklik olabilir.”

“Kabinede değişiklik olabilir.”

ABONE OL
13:09 | 03 Şubat 2022 13:09
“Kabinede değişiklik olabilir.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Partili milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki süreçte ihtiyaç olursa yeni değişikliklerin olabileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda 25 milletvekilinin söz aldığı belirtildi. Toplantıların devam etmesi bekleniyor.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdülkadir Selvi’nin yazısına göre Erdoğan, Adalet Bakanlığı’na Bekir Bozdağ’ın getirilmesine ilişkin şunları söyledi: 

“Kabinede bir değişiklik yaptık. Bekir Bozdağ’ı Adalet Bakanlığı’na getirdik. Bekir Bey’in gelmesi çok isabetli oldu. Onun yerine de (Anayasa Komisyonu) Yusuf Beyazıt’ı getirdik. İhtiyaç olduğu zaman bu değişiklikleri yapacağız. Arkadaşlar bu değişikliklerden başka anlam çıkarmasın. Arkadaşlar bu değişikliklerden rahatsız olmasın.”

Erdoğan Kabine Toplantısı’ndan sonra yaptığı konuşmada da bakan değişikliğini bayrak yarışı olarak tanımlamıştı.

Selvi, kabinedeki değişiklikten kaynaklı herhangi bir rahatsızlık olmasa da Cumhurbaşkanı’nın bilgi vermesinin olumlu karşılandığını belirtti. 

Selvi, Erdoğan’ın, “İhtiyaç olduğu zaman bu değişiklikleri yapacağız” sözünün ise “Birkaç bakanın değişeceği” yönünde yorumlandığını vurguladı. 

Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı’ndan sonra yaptığı açıklamada, “Bundan sonra da elbette gerektiğinde yeni değişiklikler yapabiliriz” demişti. 

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.