DOLAR 32,5189 -0.08%
EURO 34,9463 0.3%
ALTIN 2.434,670,49
BITCOIN 2082726-3,82%
Ağrı
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kabine toplantısında birçok konu görüşülecek

Kabine toplantısında birçok konu görüşülecek

ABONE OL
11:32 | 08 Aralık 2021 11:32
Kabine toplantısında birçok konu görüşülecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kabine, bugün Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanıyor. Toplantıda asgari ücretten memur zamlarına, stokçuluktan döviz kurlarına kadar birçok konu görüşülecek.

Kabine, bugün Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak. Kritik toplantıda ise ana gündem ekonomi olacak. Ayrıca yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin de ilk kabine toplantısı olacak.

Toplantıda ilk olarak  döviz kurlarında yaşanan hareketlilik değerlendirilecek.

2022 asgari ücrette işçi ve işveren kesimi arasındaki zam  görüşmeleri de sürerken son durum da toplantıda masaya yatırılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı memurlara zam ve enflasyon farkına ek olarak sosyal refah payı verileceğini açıkladı. Konunun toplantıda ele alınabileceği belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir süredir stokçuları sert sözlerle uyarıyordu. Stokçulara yönelik cezaların arttırılmasına yönelik adımlar da görüşülecek.

Toplantıda, koronavirüs ile ilgili son durum da gözden geçirilerek. Türkiye’de henüz görülmeyen Omicron varyantı ile ilgili tedbirler masada olacak. Kabine toplantısında dış gelişmeler de değerlendirilecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.