DOLAR 32,3804 0.18%
EURO 35,0017 -0.25%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN 2258276-1,05%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Şimşek: “Esas olan birliğimizdir.”

İstanbul Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Şimşek: “Esas olan birliğimizdir.”

ABONE OL
15:49 | 07 Eylül 2022 15:49
İstanbul Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Şimşek: “Esas olan birliğimizdir.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Ağrı Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Şimşek, temasları kapsamında Egenin en güçlü Ağrılı Sivil Toplum Kuruluşu olan Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti.

İstanbul Ağrı Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Şimşek, birlik ve dayanışma çalışmaları kapsamında İzmir’de temaslarını sürdürmeye devam ediyor. Ziyarette Ege Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Tekin Yalçın, Yönetim Kurulu üyeler, Tevfik Kaya, Ahmet Afşar, Metin Elçi, M. Ali Demirkaya, Menduh Sevinç, Seyat Demir hazır bulundu.

Ziyarete federasyonumuzun çalışmaları aktarıldı ve karşılıklı fikir alış verişi yapıldı. İzmir’deki temaslarını değerlendiren İstanbul Ağrı Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Şimşek, Ağrının ve Ağrılıların birliği için yola çıktıklarını ifade etti. Birlik ve beraberliğin şart olduğuna dikkat çeken Başkan Şimşek, “Bugün önemli bir ziyaret daha yaptık. Ziyaretin ötesinde bir dayanışma kurulu gibi sorunlarımızı konuştuk.

Her zaman ifade ettiğimiz konuyu kendilerine arz ettik. Biz birlik ve beraberlik çalışmalarını esas alıyoruz. İstanbul’da bütün çalışmalarımız bu ilke esasına göre yapılmakta. Bugün yollardayız ve Ağrılıların birliği için çalışıyoruz. Yeri yurdu beli olan bünyesinde onlarca dernek bulunan bir federasyon yapısına sahibiz. Bizleri çıktığımız yolda karalamaya çalışanlara inat demokratik yasal alanda olacağız. Biz bir çantacı federasyonu değiliz ve olmayacağız da.

İstanbul’dan İzmir’e İzmir’den Ağrı’ya, Tekirdağ’dan Kocaeli’ye, Bursa’da Silivri’ye gönül köprüleri kuracağız. Büyük Ağrı ailesini bir arada tutacağız diri olacağız. Bu ziyaretlerimizde bu birliğimizin temelini oluşturuyor. Marmara bölgesinde önemli adımlar atıldı birlik yolunda. Biz başaracağımıza inanıyoruz. Birliğimize katkı sunan ve İstanbul Ağrı Dernekleri Federasyonu çatısı altında birleşen tüm hemşerilerimize selam olsun. herkesi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Tekrar ifade etmek istiyorum; esas olan birliğimizdir.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.