DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0862 -0.02%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN 2272078-0,82%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İŞKUR 38 Bin Personel Alımı Yapacak

İŞKUR 38 Bin Personel Alımı Yapacak

ABONE OL
17:51 | 18 Haziran 2019 17:51
İŞKUR 38 Bin Personel Alımı Yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2019 İŞKUR açık iş ilanları 38 bin personel alım başvuru şartları! İŞKUR ilanlarına nasıl başvuru yapılır?.

İŞKUR iş ilanları vasıtasıyla 38 bin civarı personel alımı yapacak. İŞKUR açık iş ilanları ile Beden İşçi, Satış Temsilcisi, Güvenlik Görevlisi, Şoför ve Aşçı çok sayıda eleman alınacaktır. İŞKUR üzerinden ilanlara başvurular ise çok kolay haberimizde detaylı olarak değindik. İş arayanlar, ister İŞKUR’un internet sitesinden, ister en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü’nden sisteme üye olup kendine uygun işe başvurabiliyor. İş arayanlar İŞKUR’un sitesine özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra; kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabiliyor. Yurtiçi, yurtdışı iş ilanlarını arayabiliyor, işverenlerle doğrudan temasa geçebiliyor.

Yüz binlerce vatandaşa istihdam sağlama vazifesi üstlenen İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) hız kesmeden personel alımına dair ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Bir çok şehirde, farklı işletmeler bünyesine en az ilköğretim mezunu, güvenlik görevlisi alımları gerçekleştiriyor. Güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyen adayların bazı şartları taşımaları gerekiyor. Güvenlik görevlisi ilanları ile ilgili ilginizi çekebilecek detayları sizler için haberleştirdik. İŞKUR’da şu an güncel olarak 38 binden fazla açık iş ilanı bulunmakta. Kamu Kurumları veya özel sektör firmalarında işçi statüsüyle çalışmak üzere iş arayanlar, ister İnternet Şubesi isterse en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla sisteme üye olup, özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra yine İnternet Şubesini kullanarak; Kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabilirler..

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İş arayanlar, ister İŞKUR’un internet sitesinden, ister en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü’nden sisteme üye olup kendine uygun işe başvurabiliyor. İş arayanlar İŞKUR’un sitesine özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra; kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabiliyor. Yurtiçi, yurtdışı iş ilanlarını arayabiliyor, işverenlerle doğrudan temasa geçebiliyor.

İŞKUR İŞ İLANLARI AÇIK POZİSYONLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına göre en fazla alım ilanları işçi pozisyonlarına. Halen 62 bin 141 iş ilanının bulunduğu İŞKUR’da onlarca meslek grubundan ilan yer alıyor. Farklı meslek gruplarında yapılacak bu alımlarda yer alan açık kadroları sizlere aktarıyoruz.

KADRO KADRO DETAYLAR

İŞKUR’da özel sektör ve kamu için yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık kadro bilgileri şu şekilde,

1000’DEN FAZLA ALIM YAPILACAKLAR KADROLAR

1000’den fazla alım ilanı bulunan 6 farklı meslek grubu bulunuyor. Bu meslek grupları ve yayımlanan ilan sayısı; Beden İşçisi (Genel) 9389, Turizm Ve Otelcilik Elemanı 3999, Makineci (Dikiş) 2729, Satış Danışmanı / Uzmanı 2388, Temizlik Görevlisi 2304, Garson (Servis Elemanı) 1973, Güvenlik Görevlisi 1308

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAK!

Çeşitli kurs ve sınavlardan geçerek geçerli sertifikalara sahip binlerce güvenlik görevlisi adayı İŞKUR üzerinden güvenlik görevlisi alım ilanlarına başvuru yapabilirler. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan ÖGG sınavını geçen adaylar için İş ve İŞçi Bulma Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla Türkiye’nin çeşitli illeri için yayınlanan güvenlik görevlisi alım ilanlarının genel şartları ile her kurumun kendine has bazı özel şartları bulunmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.