DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067658-2,83%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş İnsanı Volkan Barbaros’tan Taziye Teşekkür Mesajı

İş İnsanı Volkan Barbaros’tan Taziye Teşekkür Mesajı

ABONE OL
12:39 | 09 Ocak 2023 12:39
İş İnsanı Volkan Barbaros’tan Taziye Teşekkür Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VB Enerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Barbaros, amcaları Nurettin Barbaros’un vefatı dolayısıyla amcalarının cenazesine gelen, taziyesine katılan tüm sevenleri için bir taziye teşekkür mesajı yayımladı.

Ağrı ilimiz eşraflarından ve kanaat önderlerinden, VB Enerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Barbaros, Mehmet Barbaros ve Bulut Barbaros’un muhterem amcaları Nurettin Barbaros geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu Hakk’ın Rahmetine kavuşmuş ve cenazesi ikamet ettiği Ankara’da toprağa verilmişti.

VB Enerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Barbaros amcaları Nurettin Barbaros’un vefatı dolayısıyla amcalarının cenazesine gelen, taziyesine katılan tüm sevenleri için bir taziye teşekkür mesajı yayımladı.

İş İnsanı Barbaros’un yayımladığı mesajında, “Amcamın vefatı nedeniyle bizzat gelen, telefonla arayan, mesaj ve sosyal medya aracılığıyla taziye dileklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Telefon yoğunluğu nedeniyle cevap veremediğim dostlardan özür diler, kendilerine teşekkür ederim. Allah sizlere sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin, sizleri ve sevdiklerinizi korusun.” sözleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.