DOLAR 32,3462 0.29%
EURO 35,1386 -0.02%
ALTIN 2.307,261,32
BITCOIN 22861482,59%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş insanı Serdar Yılmaz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

İş insanı Serdar Yılmaz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

ABONE OL
22:41 | 21 Nisan 2023 22:41
İş insanı Serdar Yılmaz’dan Ramazan Bayramı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Menekşe Grup A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Serdar Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İş insanı Yılmaz’ın mesajında, “Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı da dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görüyoruz. Ramazan Bayramı’nı ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, depremden etkilenen vatandaşlarımızla, huzurevindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamanın birlik ve beraberlik duygularımızı daha da arttıracağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize barış, huzur ve güven getirmesini dilerim.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.