DOLAR 32,5995 0.35%
EURO 34,8137 0.16%
ALTIN 2.508,911,00
BITCOIN 20970832,46%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş İnsanı Bülent Durak, Vali Varol’dan ”Ağrı Yılın Esnafı” Ödülünü Aldı

İş İnsanı Bülent Durak, Vali Varol’dan ”Ağrı Yılın Esnafı” Ödülünü Aldı

ABONE OL
09:22 | 14 Eylül 2021 09:22
İş İnsanı Bülent Durak, Vali Varol’dan ”Ağrı Yılın Esnafı” Ödülünü Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI- 2021 yılı Ahilik Haftası münasebetiyle, Vali Dr. Osman VAROL tarafından,  ”Ağrı Yılın Esnafı” ödülü  iş insanı  Bülent DURAK’a verildi

40 yıla yakın süredir Ağrı’da esnaflık yapan ve her kesim tarafından sevilen takdir edilen, hayırsever, fakir fukara babası, duruşuyla, güzel yüreğiyle örnek  teşkil eden mütevazi insan  Bülent DURAK, Ahilik Haftası nedeniyle, Vali Dr. Osman Varol’a gerçekleştirilen ziyarette, kendisi ”Ağrı Yılın Esnafı ödülü” ile ödüllendirildi.

Ağrı Arçelik-Beko Yetkili Servis olarak Ağrı’ya hizmet veren güzel yürekli insan, mütevazi duruşuyla gönüllerde yer alan, kişiliği örnek gösterilen  BÜLEN DURAK  kimdir, gerçi Ağrı’da onu tanımayan pek yok ama yine de kısaca kedisini tanıyalım:

Bülent DURAK 01.06.1968 yılında Ağrı’ya bağlı Aşağı Küpkıran Köyünde dünyaya gelmiştir.

İlk öğretimini Aşağı Küpkıran Köyü İlk Öğretim Okulunda, ortaöğretimini ise Atatürk Orta Okulunda tamamlamış ve dönemin koşulları gereği çalışıp ailesine destek olabilmek için küçük yaşlarda çalışmaya başlamıştır.

1986 yılında iş hayatına atılmış ve son olarak 1992 yılında çırak olarak çalışmaya başladığı Ağrı Arçelik- Beko Yetkili servisini devralmıştır. Halihazırda Ağrı Arçelik-Beko Yetkili Servis olarak Ağrı’ya hizmet etmeye devam etmektedir.

Ağrı eşrafı tarafından sevilen, sözüne itibar edilen ve her kesim tarafından takdir edilen bir kişilik olarak Ağrı’nın önde gelen esnafları arasında yer almaktadır.

Bizler de, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak kendisini yürekten kutluyor,  daha nice nice güzel ödüllerle  buluşması dileğiyle yolu açık olsun diyoruz.

Özel haber: Gönül Özkılıç

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.