DOLAR 32,5442 0.09%
EURO 34,8691 0.57%
ALTIN 2.432,610,00
BITCOIN 21634650,05%
Ağrı
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş Adamı Yusuf Karahan ve Yalçın İnanlı’dan OGC Ziyareti

İş Adamı Yusuf Karahan ve Yalçın İnanlı’dan OGC Ziyareti

ABONE OL
19:31 | 07 Haziran 2021 19:31
İş Adamı Yusuf Karahan ve Yalçın İnanlı’dan OGC Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş adamları Yusuf Karahan ve Yalçın İnanlı bugün OGC’ye bir nezaket  ziyaret gerçekleştirdiler.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti  Genel Başkanı Nihat Aydın, siyasetçi ve iş adamı, değerli kişiliği ile adı anılan Yusuf Karahan ve Ağrı (KA-DER ) Kalkınma Derneği Başkan Yardımcı, Otobüsçüler Derneği Başkan Yardımcısı, iş adamı Yalçın İnanlı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AYDIN,  Siyasetçi  kimliği ile ön plana çıkan, siyasete yön ve veren siyasi tecrübesiyle bizlere ışık tutan  Yusuf Karahan’lı  ve değerli iş adamımız Yalçın İnanlı ile bugün bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duydum.

Siyasete yön veren değerli  Karahan’lı ve iş adamı İnanlı ile tabi ki gündemimiz siyasetti, Ağrı’nın siyaseti, Ağrı’nın dünü, bugünü ve yarınını konuştuk, Ağrı bizim, sorunları ve geleceği  bizim hal böyle olunca konuşulacak  mevzu derin. Ziyaretimize gelen değerli misafirlerimizle  sıcak ve değerli bir sohbet oldu, kendilerine bu kıymetli ziyaret için ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi..

Karahanlı ve İnanlı  ortak görüşlerini şöyle ifade ettiler, değerli Başkanımız Nihat Aydın’ın bizlere vakit ayırması, sıcak ve samimi karşılaması için çok teşekkür ediyoruz, sıcak, samimi, kıymetli  bir sohbet gerçekleştirdik, inşallah rabbim tekrarını nasip etsin dediler..

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu..

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.