DOLAR 32,5266 -0.09%
EURO 34,9256 0.06%
ALTIN 2.432,140,10
BITCOIN 21820081,04%
Ağrı
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İş Adamı Volkan Barbaros’un ”15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

İş Adamı Volkan Barbaros’un ”15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

ABONE OL
13:49 | 15 Temmuz 2021 13:49
İş Adamı Volkan Barbaros’un ”15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI- Ankara’da Ezgi Cafe’lerin sahibi  değerli iş adamı Volkan Barbaros, ”15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı

Barbaros: Vatan, bayrak, millet, demokrasi düşmanları bundan 5 yıl önce, 15 Temmuz gecesi tarihimizde eşi benzeri görülmemiş bir hainliğe kalkışmışlardır.  Yüce milletimiz tarihte olduğu gibi 15 Temmuz akşamı yine hainlere, çetelere, Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders vermiştir.

15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin maruz kaldığı alçak darbe girişimi, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. Bu saldırı karşısında , canı ve kanı pahasına verdiği destansı mücadeleyle yüce Türk milletimizin Bayrağımıza, Cumhuriyet’imize  ve Demokrasimize sahip çıkması, vatan hainleri kalleş  FETÖ’cülerin hain girişimini geri püskürterek, gereken cevabı en iyi şekilde vermiştir.

Tarihte nice destanlar yazan aziz  Türk Milleti,  15 Temmuz’da da; bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği değil, imanlı ve inançlı evlatları olduğunun  tescilidir. Bundan böyle hiçbir gücün, milletin ve iradesinin rehin veya teslim alınamayacağının dosta ve düşmana öğretildiği gün olarak tarihe altın harflerle yazılmıştır.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.  Vatanımıza göz diken iç veya dış şer odakları şunu iyi bilmelidir ki! Bu millet, kendisini esaret altına almak isteyecek hiç bir güce boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 5. yıl dönümünde Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; devletine, milli iradesine ve demokrasisine sahip çıkan aziz milletimize, minnet borcu duyduğumuz demokrasi şehitlerimize  yüce Allah’tan rahmet ve gazilerimize sağlıklı günler diliyorum, Allah sizlerden razı olsun, ifadelerine yer verdi…

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.